Απλές κινήσεις για να χάσεις το λίπος από τη κοιλιά

Απλές κινήσεις για να χάσεις το λίπος από τη κοιλιά

Αν νιώθεις ότι τώρα στις διακοπές πήρες κάποια κιλά παραπάνω, υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις. Πιστεύεις πως πήρες παραπανίσια κιλά στη κοιλιά; Υπάρχει λύση. Παρακάτω θα διαβάσεις διάφορους τρόπους για να «διώξεις» το περιττό λίπος από τη περιοχή της κοιλιάς.

 

1. Ξεκινήστε τη μέρα σου με χυμό λεμονιού. Η εν λόγω κίνηση θεωρείται ως μια από τις καλύτερες θεραπείες ώστε να αποβληθεί το λίπος από την κοιλιά. Στύψε λεμόνι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό προσθέτοντας λίγο αλάτι. Αυτό θα ενισχύσει το μεταβολισμό σου απαλλάσσοντας σε από το περιττό λίπος.

 

2. Απέφυγε να τρως άσπρο ρύζι. Θα μπορούσες άνετα να αντικαταστήσεις το ρύζι με προϊόντα ολικής αλέσεως όπως για παράδειγμα καστανό ρύζι, ή μαύρο ψωμί!

 

3. Μείνε μακριά από τη ζάχαρη. Όσο γλυκιά και αν είναι, χάρη στην κατανάλωσή της αυξάνεται το σωματικός λίπος στις περιοχές του σώματός σου και κυρίως στην κοιλία και στους μηρούς.

 

4. Πίνε άφθονο νερό. Το νερό βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού και συγχρόνως αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα σου.

 

5. Για τις πιο τολμηρές. Όσο παράξενο και αν ακούγεται δύο με τρείς σκελίδες σκόρδο την ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια του λίπους και συγχρόνως να επιτρέψουν την καλή και ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

 

6. Απέφυγε τη χορτοφαγική διατροφή μια και αυτή δεν βοηθά στην εξάλειψη του λίπους. Προτίμησε να φας άσπρο κρέας όπως κοτόπουλο ή ψάρι.

 

7. Κάνε τα φρούτα και τα λαχανικά μέρος της διατροφής σου. Φρόντισε να τρως φρούτα καθημερινά ώστε να «εφοδιαστείς» με πολλά μέταλλα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

 

8. Μαγείρεψε με μπαχαρικά. Χρησιμοποίησε κανέλα, τζίντζερ και μαύρο πιπέρι και ανακάλυψε τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στον οργανισμό. Τα μπαχαρικά συμβάλουν στη βελτίωση της αντίστασης στην ινσουλίνη και μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

 

 


Σχόλια