Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: «Αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σαν να με φλερτάρει γυναίκα»!

Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: «Αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σαν να με φλερτάρει γυναίκα»!

Για το φλερτ, τον έρωτα και τις σχέσεις μίλησε πρόσφατα ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Για τον έρωτα ο Μύρωνας Στρατής εξομολογήθηκε στο περιοδικό You: «Δεν είμαι της ξεπέτας, είμαι του έρωτα». Μάλιστα αποκάλυψε πως ο γάμος ήταν στα σχέδιά του από μικρή ηλικία αλλά δεν προέκυψε. «Στα 24 έλεγα πως θέλω να γίνω μπαμπάς, αλλά ούτε καν. Πρέπει να υπάρχει και η νύφη που θα γίνει μαμά».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα, ο τραγουδιστής δεν θέλησε να απαντήσει και εξήγησε τον λόγο. «Δε μπορώ να πω κάτι γιατί όπως είπαμε και με την προηγούμενη σχέση το “παραξεφτιλίσαμε”. Είμαι καλά και με τη ζωή που έχω τώρα, είμαι χαρούμενος. Ποιος ξέρει…».

Τέλος, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχτηκε από άντρα παλαιότερα και τον έκανε να νιώσει άβολα, και σχολίασε τη διαφορά στον τρόπο που το αντιμετωπίζει σήμερα, λέγοντας: «Ναι, ήμουν πιο μικρός τότε. Τώρα αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σα να με φλερτάρει γυναίκα! Όταν σε θέλουν είναι όμορφο είτε έτσι.. είτε γιουβέτσι»!

Πηγή: Ζούγκλα

Σχόλια