Εμφανίστηκε μετά από 11 ημέρες ο 35χρονος συζυγοκτόνος και συνομίλησε με τον Α.Κούγια

Εμφανίστηκε μετά από 11 ημέρες ο 35χρονος συζυγοκτόνος και συνομίλησε με τον Α.Κούγια

Την εμφάνιση του έκανε έπειτα από 11 ημέρες ο Τζέημς Κλοντ Λέσι ο οποίος αφού σκότωσε την εν διαστάσει συζύγου του, απήγαγε τον 4χρονο γιο του και τράπηκε σε φυγή . Ωστόσο ο 35χρονος Αλβανός ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, στον οποίο πρότεινε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας στο protothema.gr, ο 35χρονος τον συνάντησε στα Μέγαρα για να μιλήσουν από κοντά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητούσε στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Ο κ. Κούγιας, έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του, να επιστρέψει ο 4χρονος Φοίβος πίσω στην οικογένειά του.

Ο Αλβανός συζυγοκτόνος δεν απάντησε στο αίτημα του κ. Κούγια, λέγοντας του απλά ότι θα ξαναμιλήσουν. Ωστόσο, από εκείνη την ημέρα ο συζυγοκτόνος έχει εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί, πως σήμερα συμπληρώνονται έντεκα ημέρες από τότε που ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο της. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert.

Για την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίας, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου

 Σχόλια