Φρικτό έγκλημα στο Χολαργό μπροστά στα μάτια μαθητών

Φρικτό έγκλημα στο Χολαργό μπροστά στα μάτια μαθητών

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση ανθρωποκτονίας που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης στο άλσος του Χολαργού.

Πεσμένος στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος, εντοπίστηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 30χρονος άνδρας, από ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου Χολαργού. Στον θώρακα έφερε εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο άνδρας βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.30 το πρωί.

Άμεσα, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν επί της οδού 25ης Μαρτίου, ξεκινώντας τις έρευνες για την επίλυση της υπόθεσης, που έχει προκαλέσει σοκ σε κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν έναν 65χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο πάρκο, την ώρα που εντοπίστηκε ο 30χρονος, χωρίς να φαίνεται να έχει κάποια συγκεκριμένη δουλειά να κάνει. Περαστικοί είπαν πως έδειχνε σαν να μαζεύει χόρτα.

Αστυνομικοί εξετάζουν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο ο 30χρονος να έχασε τη ζωή του σε άλλο σημείο της Αττικής και να μεταφέρθηκε το πτώμα του στο άλσος του Χολαργού. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 30χρονου αναμένεται να δώσει η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

«Κλειδί» οι αυτόπτες μάρτυρες

Όπως ανέφεραν ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής, το πάρκο αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους. Καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι κάνουν τη βόλτα τους μέσα σε αυτό, ενώ άλλοι βγάζουν τα σκυλιά τους, την ίδια στιγμή που γονείς χαλαρώνουν ενώ τα παιδιά τους απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την επισκεψιμότητα του πάρκου, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και προς τον εντοπισμό και άλλων αυτόπτων μαρτύρων, πέρα από τους μαθητές που βρήκαν τον αιμόφυρτο άνδρα. Μια ύποπτη κίνηση, κάτι ασυνήθιστο που μπορεί να παρατήρησε κάποιος κάτοικος μέσα στο πάρκο θα μπορούσε -υπό προϋποθέσεις- να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες στο zougla.gr, το άλσος του Χολαργού έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε πεδίο αγοραπωλησιών ναρκωτικών ουσιών. Νεαρά άτομα περιτριγυρίζουν ακόμα και το πρωί στους χώρους του πάρκου και επιδίδονται σε παραβατικές πράξεις. Κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα καταγγείλει τη διαμορφωθείσα κατάσταση, κάνοντας λόγο για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε ενέργειες για την προστασία και την αναβάθμιση του πάρκου.


Σχόλια