Ιεροσυλία! Ο παπάς που κήδεψε τον πατέρα της Πάολα έβαλε φωτό και βίντεο στο facebook!

Ιεροσυλία! Ο παπάς που κήδεψε τον πατέρα της Πάολα έβαλε φωτό και βίντεο στο facebook!

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του πάτερ που κήδεψε τον πατέρα της γνωστής τραγουδίστριας , όταν έβγαλε το κινητό του και απαθανάτισε την τελετή, δημοσιεύοντας  φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας Αλέξανδρος Καραμήτσιος σε ηλικία 55 ετών μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όλο αυτό το διάστημα τόσο η κόρη του, Πάολα όσο και οι δικοί του άνθρωποι ήταν στο πλευρό του.
Η κηδεία έγινε χθες το μεσημέρι, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας παρουσία συγγενών και φίλων και τηρουμένων των εθίμων της περιοχής. Η Πάολα ντυμένη στα μαύρα ήταν καταβεβλημένη και είχε στο πλευρό της την μικρή Παολίνα, την μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη. Στην κηδεία βρέθηκαν για να στηρίξουν τη γνωστή τραγουδίστρια και οι συνάδελφοί της Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός.

AdTech AdΤο απίστευτο είναι πως ο ένας παπάς, ο Νικόλαος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που τραβούσε την ώρα της ταφής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όταν μας το μετέφεραν ειλικρινά δεν πιστεύαμε αυτό που ακούγαμε και μπήκαμε στο προφίλ του να δούμε αν αυτό ήταν αλήθεια. Δυστυχώς ήταν. Οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή  όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.Σχόλια