Ινδία: Οργή – Έβαλε κρυφή κάμερα σπίτι του & κατέγραψε τη γυναίκα του να χτυπάει το μωρό τους (βίντεο)

Ινδία: Οργή – Έβαλε κρυφή κάμερα σπίτι του & κατέγραψε τη γυναίκα του να χτυπάει το μωρό τους (βίντεο)

Κρυφή κάμερα στο σπίτι του, αποφάσισε να βάλει ένας άνδρας στην Ινδία που υποψιαζόταν ότι η σύζυγός του χτυπούσε το μικρό αγοράκι τους, προκειμένου να διαπιστώσει εάν οι φόβοι του ήταν βάσιμοι.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο ανήσυχος σύζυγος είχε εγκαταστήσει τις κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους του σπιτιού τους στην Ινδία, μετά τη συνεχή ύποπτη συμπεριφορά της γυναίκας του προς το παιδί τους.

Ωστόσο, αντί να τον ηρεμήσει και να του διώξει το άγχος, το βίντεο επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο όσα υποπτευόταν, καθώς αποδείχθηκε πως, δυστυχώς, είχε δίκιο.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ταρακουνάει και να χτυπάει στην πλάτη το μικρό αγοράκι, ενώ κάποια στιγμή το αρπάζει και από το λαιμό. Το μωράκι παραμένει ακίνητο καθώς εκείνη το χτυπάει γεγονός που υποδεικνύει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τη στιγμή της δημοσιοποίησής του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της γυναίκας και τι ακολούθησε με το σύζυγό της μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

 Σχόλια