Υποψήφιος Δήμαρχος σε μεγάλο δήμο διατηρούσε σχέση με πρώην τρόφιμο του Κορυδαλλού

Υποψήφιος Δήμαρχος σε μεγάλο δήμο διατηρούσε σχέση με πρώην τρόφιμο του Κορυδαλλού

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένας κρυφός μέχρι σήμερα, αλλά παθιασμένος έρωτας μεταξύ ενός νεαρού πολιτευτή και νυν δημοτικού συμβούλου με μια πρώην τρόφιμο του Κορυδαλλού!

O νεαρός γνωρίστηκε μαζί της μέσω κοινών γνωστών και την ερωτεύτηκε σφόδρα, τόσο που κατά την προεκλογική του εκστρατεία δεν δίστασε να τη συστήνει σε γνωστούς, φίλους και υποψήφιους ψηφοφόρους του, ως… μνηστή του!

Σύμφωνα με ατόμα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, ο νεαρός πολιτευτής γνώριζε πολύ καλά τον βίο και την πολιτεία της συντρόφου του, αλλά τυφλωμένος όπως ήταν από έρωτα δεν υπολόγιζε τίποτα, ούτε καν το πολιτικό κόστος που θα είχε στην… καριέρα του η αποκάλυψη αυτού του ειδυλλίου και οι συναναστροφές του με τη συγκεκριμένη κυρία.

Παρόλα αυτά και ύστερα από μια έντονη ερωτική περιπέτεια, το love story του νεαρού με την πρώην τρόφιμο του κορυδαλλού έλαβε τέλος, καθώς λίγους μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές (στις οποίες παρεμπιπτόντως δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος) δημιούργησε άλλη σχέση και σήμερα.

Πηγή:anatropionline.grΣχόλια