Κ. Αϊβαλιώτης: Μήπως οι Έλληνες επίσημοι να μην πήγαιναν στο Ρίο, ώστε να περιορίσουν τα έξοδα της ελληνικής αποστολής;

Κ. Αϊβαλιώτης: Μήπως οι Έλληνες επίσημοι να μην πήγαιναν στο Ρίο, ώστε να περιορίσουν τα έξοδα της ελληνικής αποστολής;

O Eκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ, τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την παρουσία των Ελλήνων επισήμων στο Ρίο και την απουσία  πρωτοβουλιών τους χρησιμοποιώντας έντονες εκφράσεις.

«Τα τηλεοπτικά πλάνα από το Ρίο δείχνουν ότι έχουν μεταβεί εκεί και  Eλληνες επίσημοι  , δηλαδή η κ. Πετραλιά, ο κ. Κούβελος, ο κ. Καπράλος , η κ. Λέχου κλπ . Αντί , όμως, οι «επίσημοι» να χτυπάνε παλαμάκια ,να λένε ρυθμικά το όνομα του κάθε Ελληνα Ολυμπιονίκη που φτάνει με μετάλλιο στο Ολυμπιακό Χωριό  ή να εκφωνούν λογίδρια μπρος στις κάμερες με τετριμμένες ατάκες , θα περίμενε κανείς να κάνουν συνεχές «lobbying» και να ενημερώνουν ξένους δημοσιογράφους, «αθάνατους» της ΔΟΕ, ξένα τηλεοπτικά δίκτυα κλπ για την επανενεργοποίηση της πρότασης του αείμνηστου  Κων/νου Καραμανλή -όπως την επανέφερε πριν 1,5 μήνα η Κριστίν ΛΑΓΚΑΡΝΤ – για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αϊβαλιώτης δεν σταματά εκεί, και συνεχίζει: «Είναι δε αξιοπερίεργη  η  μουγγαμάρα κυβέρνησης, κομμάτων κοκ για το θέμα αυτό,  η  ανυπαρξία οποιασδήποτε σχετικής ενημερωτικής δραστηριότητας στο Ρίο και η μη εκμετάλλευση της ευκαιρίας που έδωσε με την δήλωσή της η Γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ. Εμφανής  είναι ,επίσης , και η αναποτελεσματική αντίδραση στις «σφήνες»  των Σκοπιανών που έχουν γερό «κονέ» με τους Βραζιλιάνους διοργανωτές και έτσι βλέπουμε τα αρχικά » ΜΚD» ( «Makedonia») για Σκοπιανούς αθλητές στις τηλεοπτικές μεταδόσεις που παρακολουθούν  3 δισεκατομμύρια άνθρωποι . Εκτός αυτού  , οι Ελληνες επίσημοι  στο Ρίο όφειλαν – αντί για τραγουδάκια και λογίδρια μπρος στις Ελληνικές κάμερες  – να είχαν προχωρήσει στην διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης -συνέντευξης τύπου προς τα διεθνή ΜΜΕ που είναι στο Ρίο  όπου θα γινόταν γνωστό ,με τρόπο ηχηρό και αποτελεσματικό, ότι η Ολυμπιονίκης μας ( με δύο μετάλλια, μάλιστα) Αννα Κορακάκη είναι από την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αφού δεν έκαναν ούτε αυτό ούτε και τα υπόλοιπα , μήπως θα έπρεπε τελικά  να είχαν μείνει οι επίσημοι στην Ελλάδα ώστε τα έξοδα της αποστολής να είχαν περιοριστεί κάπως και να περίσσευε έτσι  καμιά δεκάρα π.χ. για το  2ο πιστόλι  που χρειαζόταν να έχει μαζί της  στους Αγώνες η Κορακάκη, ή μπας και βρεθούν χρήματα ώστε να γίνει κάποτε   ένα αξιοπρεπές προπονητήριο σκοποβολής στην Δράμα ;…»

Διαβάστε επίσης:

Λαϊκή απαίτηση ο Αϊβαλιώτης για πρόεδρος της ΝΔΣχόλια