Κουρουμπλής στο eReportaz: Ο Καλογρίτσας πρέπει να πληρώσει

Κουρουμπλής στο eReportaz: Ο Καλογρίτσας πρέπει να πληρώσει

Ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος το μεσημέρι της Τρίτης στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ότι «όσοι ανακήρυξαν ως καναλάρχη τον Χρήστο Καλογρίτσα έχουν ευθύνες. Και ποινικές και πολιτικές».

Σε δηλώσεις του στο eReportaz.gr, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι «ευθύνες έχουν αυτοί που προσκομίζουν τα δικαιολογητικά και όχι εκείνοι που έδωσαν τις άδειες» και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τότε θα πρέπει να πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη, και την πρώτη δόση. Αυτό θα πρέπει να γίνει αν αποδειχθεί προβληματικό το πόθεν έσχες του».

Νωρίτερα, μιλώντας στο BHMA FM ρωτήθηκε αν «Αυτός και αυτοί που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή έχουν ευθύνη;» και απάντησε: «Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές».

Για τις αποκαλύψεις σχετικά με το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής ο κ. Κουρουμπλής είπε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι δικαστικές περιπέτειες του καναλάρχη Καλογρίτσα!

Σχόλια