Ν.Νικολόπουλος: Η Γεωργαντά έπεσε θύμα εκφοβισμού

Ν.Νικολόπουλος: Η Γεωργαντά έπεσε θύμα εκφοβισμού

Για εκφοβισμό της Ζωής Γεωργαντά ακόμη και απόπειρα ανθρωποκτονία έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο ανεξάρτητος βουέυτής, Νίκος Νικολόπουλος , με αφορμή το χτύπημα που δέχθηκε το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ ενώ οδηγούσε.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νίκολόπουλος ανέφερε ότι «Η «Ζωή ζει» γιατί είναι ταγμένη να θρέψει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Έντρομοι και κάθιδροι οι μηχανορράφοι της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, αλλά και προκλητικοί και ασύδοτοι, προσπάθησαν μάταια να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας.

Όμως η Ζωή Γεωργαντά ζει γιατί είναι ταγμένη από την συνείδησή της να υπογραμμίζει τον καθημερινό εφιάλτη τους και να θρέφει την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής.

Όπως σημειώνει: «Λίγες μόνο ώρες μετά από μια ακόμη γενναία και αποκαλυπτική εμφάνισή της στην εκπομπή μου «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του Kontra tv, η Ζωή Γεωργαντά, καθοδόν προς την Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα εκφοβισμού, αν όχι και απόπειρας ανθρωποκτονίας!»

Όμως οι δειλοί και οι μοιραίοι απέτυχαν.

Να ξέρουν λοιπόν τα πιράνχας του ντόπιου και ξένου οικονομικού κατεστημένου ότι οι συνειδήσεις, βγαλμένες από των Ελλήνων τα αδούλωτα όσια και ιερά, δεν καθυποτάσσονται.

Πολλές Ζωές και εκατομμύρια συνέλληνες είναι ταγμένοι στον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Ζυγώνει η ώρα που θα το συνειδητοποιήσουν πλήρως.

Η ώρα που θα βγουν από τα λαγούμια τους και θα απολογηθούν για τις άνομες, επαίσχυντες, εθνοκτόνες πράξεις τους.

Οι καιροί ου μενετοί, καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Νικολόπουλος: «Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν είναι παρά μόνο ένα βίαιο στρίμωγμα αριθμών»Σχόλια