Ο ΣΥΡΙΖΑ «καπηλεύεται» την ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ «καπηλεύεται» την ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή

Αναπτυξιακά έργα που εκπονήθηκαν επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα με τον εξάδελφό του πρωθυπουργό της χώρας, είναι αυτά τα οποία εγκαινιάζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να μας θυμίσει ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της «γαλάζιας» παράταξης, Κώστας Καραμανλής.

Ο βουλευτής Σερρών τοποθετήθηκε επί του θέματος χωρίς να μείνει στο ιστορικό, αλλά εκθέτοντας τον κυβερνών κόμμα με τη θύμιση της τότε καταψήφισης του έργου για περιβαλλοντικούς λόγους: «Σήμερα, εγκαινιάζεται ένα πολύ μεγάλο έργο. Ένα έργο το οποίο – όπως όλοι γνωρίζουμε – σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007.Σήμερα, δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπούμε σε μια αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση για το ποιος έκανε τι. Και αυτό, άλλωστε, δεν αφορά και τον κόσμο. Καλό, όμως, είναι να γνωρίζουμε πως τα έργα αυτά όταν ήρθαν στη Βουλή το 2007 – και ιδίως το συγκεκριμένο έργο – ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, δυστυχώς, το καταψήφισε για περιβαλλοντολογικούς λόγους».

Ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε επίσης – έστω και ανεπίσημα – να οριστεί κάποιου είδους επιτροπή προκειμένου να εκπονηθούν έργα για την επόμενη δεκαετία: «Πρέπει να  αφήσουμε το χθες, ας δούμε το αύριο κι ας κάτσουμε με προσοχή όλοι μαζί – τόσο ο πολιτικός όσο και ο τεχνικός κόσμος – να εκπονήσουμε, όπως και πριν από 10 χρόνια, ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία. Διότι τελικά αυτό είναι αναγκαίο, και για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και για να φύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης»
Σχόλια