Ο Τόσκας… αγρίεψε στα ΜΑΤ: Όταν μιλάω, δε θέλω να μιλάει κανένας! (βίντεο)

Ο Τόσκας… αγρίεψε στα ΜΑΤ: Όταν μιλάω, δε θέλω να μιλάει κανένας! (βίντεο)

Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, προκειμένου να μιλήσει στους αξιωματικούς της υπηρεσίας για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας, και τα επιχειρησιακά σχέδια για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Αρχικά ο κ. Τόσκας έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς των ΜΑΤ για την ψύχραιμη αντίδρασή τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, κάποια στιγμή που αντελήφθη ότι ορισμένοι εκ των παρισταμένων συνομιλούσαν μεταξύ τους, εξοργίστηκε.

«Όταν μιλαώ δε θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;» εξερράγη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, θυμίζοντας κάτι ανάμεσα σε… δάσκαλο και στρατηγό!

Στην ομιλία του ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και στην επικοινωνία αστυνομικών με δημοσιογράφους, ζητώντας από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας να μη συνομιλούν μαζί τους.

«Και κάτι τελευταίο, που με ‘’γαργαλάει’’ η γλώσσα. Μη γίνονται κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς λόγο ή μην εξυπηρετούν δημοσιογράφους χωρίς λόγο, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εκμεταλλεύονται αυτές τις συνεργασίες για άλλους σκοπούς. Αφήστε τα Γραφεία Τύπου της Αστυνομίας να κάνουν αυτά τη δουλειά τους και μη μπλέκεστε στα πόδια τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο. Οι… αγριεμένες ατάκες του υπουργού ξεκινούν στο 1:50:Σχόλια