ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλλουν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά αυτοί που την ψήφισαν

ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλλουν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά αυτοί που την ψήφισαν

«Να σταματήσει την επιχείρηση “δούλεμα”  του λαού» με αιχμή την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά καλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση στο πλαίσιο της άνευ όρων παράδοσης στη τρόικα δέχθηκε και προχώρησε στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. Μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ, μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους. Αποτελεί όμως διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση- και μάλιστα ως αντισυνταγματική- αυτοί που το ψήφισαν», επισημαίνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, ενώ κάνει λόγο για «συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών».

«Ο κ. Καμμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε κυβιστήσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς αιδώ. Αλλά το ότι δυστυχώς την σκυτάλη αυτή παρέλαβε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών, από όλη την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», αναφέρει συγκεκριμένα.

«Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον Καμμένο και ο Καματερός θεωρεί αντισυνταγματική την αύξηση ΦΠΑ στα νησιάΣχόλια