Σοκ: Ομοφυλόφιλος πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του

Σοκ: Ομοφυλόφιλος πατέρας βίαζε μαζί με τον σύντροφό του τον 12χρονο γιο του

Σοκ προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως, αναφορικά με ομοφυλόφιλο πατέρα ο οποίος βίασε κατ’ εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του – ο οποίος έχει νοητική υστέρηση, μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο, με τον οποίο συζούν.

Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στην Αργολίδα, και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα και πλέον είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το 12χρονο αγόρι ζούσε με την μητέρα του σε περιοχή στα νότια της Αττικής, καθώς ο πατέρας του είχε αποκαλύψει την διπλή του ερωτική ζωή, και πλέον ζούσε με τον σύντροφο του στην Αργολίδα.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, το παιδί πήγε μαζί με τον πατέρα του στο σπίτι του σε πόλη της Πελοποννήσου, προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Ωστόσο, το άτυχο αγοράκι έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη, αφού όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί- το παιδί βιάστηκε συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 12χρονου, σε ένα από τα τηλεφωνήματα προς το παιδί, προκειμένου να δει τι κάνει και πώς περνάει, άκουσε τον γιο της να της ζητάει να πάει να τον πάρει. «Δε θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά», φέρεται να είπε ο 12χρονος.

Η μητέρα τελικά αποφάσισε να πάει να πάρει το παιδί της, ενώ η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν πλέον είχαν γυρίσει στην Αθήνα, με τον 12χρονο να της εξιστορεί τα όσα έγιναν στο σπίτι του πατέρα του.

Εκείνη τότε απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του ερωτικού του συντρόφου.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί, έπειτα από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμά του το βιασμό του 12χρονου.

 Σχόλια