Στο Χίλτον (του Κωνσταντακόπουλου) η νέα ‘στέγη’ των μελών του κυκλώματος των εκβιαστών

Στο Χίλτον (του Κωνσταντακόπουλου) η νέα ‘στέγη’ των μελών του κυκλώματος των εκβιαστών

Στο «νέο Hilton» το οποίο πέρασε στα χέρια του σχήματος Κωνσταντακόπουλου-Dogus βρήκαν «στέγη», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz, τα μέλη του κυκλώματος που ερευνώνται από την ελληνική Δικαιοσύνη για μια σειρά από έκνομες πράξεις όπως φορολογικές παραβάσειςδικαστικές διευκολύνσεις, μέχρι και τα τάματα της Παναγίας της Τήνου.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης καλωσόρισαν αρκετούς επιφανείς άνδρες και γυναίκες του επιχειρηματικού κόσμου στα εγκαίνια της εταιρείας Concierge που έχει ως αντικείμενο την προσφορά υπηρεσιών πολυτελείας σε βαθύπλουτους επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που τα μέλη της οργάνωσης είχαν παλαιότερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης και δεν δίστασαν να ζητήσουν την βοήθεια του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια.

Ως μπροστινή στην επιχείρηση εμφανίζεται μια εκρηκτική ξανθιά η Ε.Λ. με την οποία ο φερόμενος ως εγκέφαλος της Οργάνωσης, ο 42χρονος Π.Μ., διατηρούσε σχέση αλλά και ο Γ.Σ. ο οποίος ακούγεται πολλάκις στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Το θέμα για το σχήμα Κωνσταντακόπουλου-Dogus βέβαια είναι ότι σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του ΣΔΟΕ η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε ως βιτρίνα για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Εδώ ισχύει το: Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; 

 

 


Σχόλια