Τι λέει ο γνωστός μάνατζερ για την εμπλοκή του στο ροζ κύκλωμα

Τι λέει ο γνωστός μάνατζερ για την εμπλοκή του στο ροζ κύκλωμα

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει το όνομά μου στη δικογραφία. Η σύγχυση προέκυψε λόγω συνωνυμίας μου με κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν προγραμματιστής στις ιστοσελίδες του κυκλώματος», αναφέρει ο καλλιτεχνικός μάνατζερ, αρνούμενος έτσι την εμπλοκή του στο «ροζ» κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ..

Όμως οι αρμόδιοι αξιωματικοί επιμένουν ότι ο καλλιτεχνικός μάνατζερ, ο οποίος στο παρελθόν εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ήταν μέλος της οργάνωσης.

Στο παρελθόν ο 64χρονος είχε συλληφθεί ξανά για μαστροπεία, καθώς κατηγορήθηκε ότι προωθούσε στην πορνεία γνωστά μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό έναντι υψηλής χρηματικής αμοιβής.

Το τελευταίο διάστημα ο 64χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε σταματήσει να συνεργάζεται με το κύκλωμα λόγω διαφορών που είχε με αρχηγικά μέλη του. Ένα από αυτά είναι ένας 50χρονος, ο οποίος εμφανίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως ο εγκέφαλος της οργάνωσης που έχει τουλάχιστον 10ετη εμπειρία στη μαστροπεία.

Ήταν αυτός που εισέπραττε τα υπέρογκα κέρδη από τα ερωτικά ραντεβού 30 τουλάχιστον γυναικών, τα οποία για κάθε ώρα ερωτικής συνεύρεσης έπαιρναν από 100 έως 150 ευρώ. Τα δικά του ημερήσια έσοδα έφθαναν τις 2.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα κατανέμονταν στους συνεργάτες. Ο συγκεκριμένος άνδρας διαχειριζόταν εστιατόριο στο Γκάζι.

Τα έσοδα του κυκλώματος κυμαίνονταν, σύμφωνα με τις πηγές, μεταξύ 4.000-5.000 ευρώ την ημέρα!

Συνελήφθησαν 17 μέλη της σπείρας (6 Έλληνες και 11 αλλοδαποί) μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη 13 μέλη (7 Έλληνες και 6 αλλοδαποί) που είναι κατηγορούμενοι. Κατασχέθηκαν 11 αυτοκίνητα, 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 142 κινητά τηλέφωνα και 3.240 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης, της μαστροπείας, της πλαστογραφίας και παράβαση του Κώδικα περί μετανάστευσης και των Νόμων περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.Σχόλια