Ζ. Κωνσταντοπούλου: Συκοφάντης ο Καμμένος

61 1

Συκοφάντη χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο η Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν λίγο στη συνέντευξη Τύπου που δίνει μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Ο Καμένος επέλεξε την πολιτική της συκοφαντίας, γνώρισμα όσων είναι σε πανικό. Θα είμαι σύντομα στη διάθεση σας, ώστε στην επόμενη συκοφαντία του να απαντήσουμε με στοιχεία. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ υποστηρίζει πως είναι το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, έτσι αυτοπροσδιορίζεται, ωστόσο έχουμε φτάσει σε σημείο τα χέρια αυτά να μπερδεύονται.

Πριν λίγες ημέρες η κ. Κωνσταντοπούλου είχε χαρακτηρίσει απολύτως ψευδείς και τερατώδεις τις καταγγελίες του κ. Καμμένου, ο οποίος την κατηγόρησε πως καθυστέρησε να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή το θέμα των υποβρυχίων και άλλες υποθέσεις για τα εξοπλιστικά.

Εκλογές 2015: Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΘJoin the Conversation

1 comment

  1. Kathrene Kolovos Απάντηση

    Έχει κάνει τη συκοφαντία επάγγελμα ο τύπος… Και δεν έχει καν το αντριλίκι να αντιμετωπίζει τις συνέπεις! Έχει τελεσίδικα καταδικαστεί για την συκοφαντική δυσφήμιση του Παν. Θεοδωρακίδη με ποινή 10.000€ και την υποχρέωση έκδοσης απολογητικού σημειώματος στην Καθημερινή, και δεν έχει έως τώρα κάνει τίποτα από τα δύο… Όρεξη να’χεις να του κάνεις μηνύσεις! Μακράν το αηδιαστικότερο σίχαμα της βουλής