3:00 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα

ΚΡΙΟΣ Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αρκετά σήμερα, καθώς η ανειλικρίνεια και η αρνητική συμπεριφορά ενός ατόμου από το περιβάλλον της εργασίας θα σας δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό, οπότε θα πρέπει να του βάλετε λίγο πάγο, ώστε να καταλάβει πως γνωρίζετε για τα ψέματα που σας έχει φλομώσει μπας και του κοπεί λίγο κι ο βήχας… Η επιρροή της Σελήνης σας βοηθάει ώστε να προβάλετε στους φίλους σας την ευαίσθητη κι ευγενική πλευρά του εαυτού σας, με αποτέλεσμα να κερδίσετε ακόμη περισσότερο σεβασμό από την μεριά τους.

ΤΑΥΡΟΣ Σον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να συνεργαστείτε περισσότερο με τους συναδέλφους σας, μοιράστε αρμοδιότητες και σε άλλους (και μην προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα μόνοι σας), ώστε να έχετε ακόμη θετικότερα αποτελέσματα και να μπορείτε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας με λιγότερο άγχος και κούραση. Αν καταφέρετε να θυμάστε τα έντονα όνειρα που βλέπετε και μπορέσετε να τα αποκωδικοποιήσετε, τότε τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι πολλά και σε συνδυασμό με την αυξημένη διαίσθησή σας, θα σας δοθούν απαντήσεις για ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αρκετά έντονη θα είναι η μέρα για εσάς τους Διδύμους από πλευράς υποχρεώσεων, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και την ικανοποίηση να εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε για αρκετό διάστημα, οπότε θα ανταπεξέρθετε στο φορτωμένο σας πρόγραμμα χωρίς άγχος και με ιδιαίτερα ανάλαφρη διάθεση. Αν δεν κρατήσετε ψύχραιμη στάση σε μια αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, υπάρχει κίνδυνος να πείτε λόγια που αργότερα ίσως μετανιώσετε και το πιθανότερο είναι να χαλάσει η φιλία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε από τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσετε από κάποιο άτομο του κύκλου σας, γιατί κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει σκοπιμότητα (ίσως κάποια εξυπηρέτηση, κάποια δανεικά, κλπ), οπότε να είστε προετοιμασμένοι πως θα ξεφύγετε από την παγίδα…. Η εμπειρία και η γνώση σας, θα συμβάλλουν ώστε να βοηθήσετε ένα νεότερο άτομο που βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με ένα προσωπικό του ζήτημα και θα του δώσετε την ευκαιρία να αποφύγει ένα μεγάλο στραπάτσο.

ΛΕΩΝ Καθώς οι υποχρεώσεις σας σήμερα θα είναι παραπάνω απ το κανονικό, αν καταφέρετε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας από νωρίς το πρωί χωρίς νεύρα και άγχος, τότε θα μπορέσετε να τις φέρετε εις πέρας, προσέξτε όμως, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης σε μια οικονομική συναλλαγή που θα κάνετε και λόγω της βιασύνης σας να την πατήσετε… Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, γιατί κακά τα ψέματα, μόνο η προσεγμένη διατροφή δεν είναι αρκετή για να κρατήσετε τον εαυτό σας σε φόρμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια θετική είδηση από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, καθώς θα πάρετε μια πληροφορία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μελλοντική πορεία σας. Ήρθε η στιγμή να οδηγηθείτε σε νέες κατευθύνσεις, που τόσο καιρό αδυνατούσατε να ακολουθήσετε, οπότε μην καθυστερείτε και κάντε το βήμα χωρίς δισταγμό. Επικεντρωθείτε λίγο παραπάνω στη σχέση σας με το σύντροφό σας, καθώς σας έχει απορροφήσει εντελώς η δουλειά σας και έχετε αποξενωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ Κάποιος σας χρωστάει χρήματα και δε σας τα έχει επιστρέψει. Αν είναι φίλος σας, κάντε λίγη υπομονή και δώστε του το χρόνο ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Αν πάλι είναι συνεργάτης, τότε θα πρέπει με ευγενικό τρόπο να τα διεκδικήσετε, ώστε και να μη χαλάσει η συνεργασία, αλλά και για να μπορέσετε να τα ξαναπάρετε πίσω. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο που σας έχει πικράνει, ήρθε η ώρα να το συγχωρέσετε, γιατί με το να κρατάτε κακία το μόνο που καταφέρνετε, είναι να παθαίνετε εσείς την περισσότερη ζημιά, κρατώντας μέσα σας αρνητικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν το τελευταίο διάστημα το έχετε παρακάνει σε σχέση με το φαγητό και το αλκοόλ, ήρθε η στιγμή ώστε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να τα ελαττώσετε αρκετά, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές και στην υγεία σας, αλλά το κυριότερο στην ψυχολογία σας. «Παν μέτρoν άριστον» είναι ο κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσετε από εδώ και πέρα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ότι θέλετε χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε και να βάλετε μια τάξη στο σπίτι, καθώς η ακαταστασία δημιουργεί άγχος και τάσεις φυγής, ενώ αυτό που πρέπει να αισθανόμαστε στο χώρο μας είναι ηρεμία και γαλήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αν έχετε να κάνετε κάποια παρουσίαση στον τομέα της εργασίας, φροντίστε να την προωθήσετε με δυναμισμό και σιγουριά και να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά, αρκεί να μην είστε πολύ φλύαροι. Δώστε έμφαση στα σημεία που πρέπει για να τραβήξετε το ενδιαφέρον και προσπαθήστε να είστε όσο πιο κατανοητοί και περιεκτικοί μπορείτε. Μια νοσταλγική διάθεση που θα σας πιάσει θα πρέπει να την αποβάλλετε άμεσα, καθώς με τις ταχύτητες που τρέχουν τα γεγονότα χρειάζεται όλη σας η προσοχή και δεν υπάρχει καθόλου περιθώριο σπατάλης χρόνου για ονειροπόληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καθώς η ενέργειά σας θα είναι διάχυτη σήμερα, δε θα έχετε καθόλου διάθεση για δραστηριότητες που θα σας εγκλωβίσουν μέσα, οπότε είναι ευκαιρία να την εκτονώσετε σε εξωτερικές εργασίες, όπως κούρεμα του γκαζόν, κηπουρική, ή να φυτέψετε φθινοπωρινά λαχανικά όπως μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο, κλπ. Η επίσκεψη σε ένα βιβλιοπωλείο ενδείκνυται και αν το επιτρέπει η οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να προμηθευτείτε με δυο – τρία βιβλία που θα σας ταξιδέψουν σε κόσμους φανταστικούς και θα σας κρατήσουν συντροφιά τις φθινοπωρινές νύχτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας πως έχετε χάσει το στόχο σας και δεν είναι ξεκάθαρα τα βήματά σας, καλύτερα να σταματήσετε την προσπάθεια και να το αναβάλλετε για μια άλλη στιγμή, που θα είστε πιο σίγουροι και κατασταλαγμένοι για τις κινήσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιο λάθος που θα σας κοστίσει. Λίγη παραπάνω προσοχή σήμερα σε σχέση με τους φίλους σας, καθώς από την πολλή οικειότητα, υπάρχει περίπτωση η συμπεριφορά σας να ξεφύγει από τα όρια της ευγένειας και να παρεξηγηθείτε.

ΙΧΘΥΣ Αν έχετε κουραστεί να μην ανταμείβεστε από τη δουλειά σας, ίσως ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε κάποια άλλη κατεύθυνση, ή ακόμη και να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και μην μένετε άλλο σε μια στάσιμη κατάσταση που δεν έχετε πλέον κανένα όφελος. Στο ερωτικό τομέα, λίγη παραπάνω επικοινωνία με το σύντροφό σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα και θα ξεπεράσετε μικρές ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν αδίκως το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: www.lifo.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας