21:29 Σάββατο 27 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η «χειρουργός» κλέφτρα αυτοκινήτων

Η «χειρουργός» κλέφτρα αυτοκινήτων

Χρήματα, κινητά τηλέφωνα, λαπτοπ και οτιδήποτε άλλο είχε αξία, έκλεβε 23χρονη από αυτοκίνητα που παραβίαζε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Η κατηγορούμενη που δρούσε με τρόπο… “χειρουργικό”, καθώς δεν άφηνε ίχνη στα οχήματα που παραβίαζε, δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και έκλεβε για να πάρει τη δόση της.

Πριν από μερικές μέρες, η νεαρή κοπέλα, παραβίασε τρία αυτοκίνητα επί της οδού Καραολή Δημητρίου στη Αγία Παρασκευή. Όταν ένα από τα θύματα κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο του είχε παραβιαστεί, καθώς έλειπε από μέσα το κινητό του τηλέφωνο και μία συσκευή GPS, ενημέρωσε την άμεση δράση και άνδρες της ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 23χρονη σε κοντινή απόσταση, ενώ τα κλαπέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή της.

Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, δρούσε τουλάχιστον από τον Ιούλιο. Χαρακτηριστικό της δράσης της, ήταν η διάρρηξη οχημάτων χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης.

Ο χαρακτηριστικός «χειρουργικός» τρόπος που παραβίαζε τα αυτοκίνητα η 23χρονη, βοήθησαν τις αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν άλλες 8 κλοπές που είχαν γίνει τους προηγούμενους μήνες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Η κατηγορούμενη, φαίνεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, αφού για άλλο αδίκημα, της είχε επιβληθεί από Τακτικό Ανακριτή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της, μία φορά τον μήνα.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή της κατηγορούμενης σε παρόμοια περιστατικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας