19:42 Τετάρτη 8 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Πεντέλη: Κοντά στην εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας σε γνωστό δικηγόρο

Πεντέλη: Κοντά στην εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας σε γνωστό δικηγόρο

Δύο αλλοδαποί από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης φαίνεται πως είναι οι δράστες της ένοπλης επίθεσης που δέχθηκε προ δεκαπέντε ημερών ο 50χρονος δικηγόρος στην Πεντέλη. Σύμφωνα με στοιχεία από την ΕΛΑΣ, οι δράστες που είχαν στόχο την αρπαγή ποσού 30.000 ευρώ που μετέφερε το θύμα, είχαν επαφή με έναν ομοεθνή τους ο οποίος εργαζόταν στην κατοικία του γνωστού δικηγόρου, όπως αναφέρει το «Βήμα».

Το χρονικό

penteli4

Όλα ξεκίνησαν στις 7.30 το πρωί της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα και είναι, μεταξύ άλλων, γνωστός από τη συμμετοχή του στη δίκη της «17 Νοέμβρη», βγήκε από την υπερπολυτελή μεζονέτα στην οποία κατοικεί ο ίδιος και η οικογένεια του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν ακριβώς έξω από σπίτι του.

Ωστόσο, λίγο πριν την επιβίβασή του τουλάχιστον δύο δράστες του είχαν στήσει καρτέρι, κρυμμένοι στις φυλλωσιές που υπάρχουν στον έξω χώρο του σπιτιού.

Οι δράστες τον απείλησαν με όπλα και δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν, σχεδόν εξ επαφής στο πρόσωπο. Στη συνέχεια του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που είχε ανά χείρας με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ξεπερνούσε τις 30.000 ευρώ και προορίζονταν για έξοδα του γραφείου του και ακολούθως εξαφανίστηκαν.

Αιμόφυρτος και σοκαρισμένος, βρήκε το κουράγιο να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να κατευθυνθεί μόνος τους στο νοσοκομείο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για τις πρώτες βοήθειες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας