2:56 Σάββατο 27 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αναζητά η ΕΛ.ΑΣ γυναίκα που έκρυβε τον Ξηρό - Μαρτυρία γειτόνισσας (video)

Αναζητά η ΕΛ.ΑΣ γυναίκα που έκρυβε τον Ξηρό - Μαρτυρία γειτόνισσας (video)

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του Χριστόδουλου Ξηρού όλους αυτούς τους μήνες που ζούσε στηνΑνάβυσσο αναζητούν οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ των κινήσεων τουαρχιτρομοκράτη της 17Ν.

Πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική αναφέρουν πως δεν έχουν ταυτοποιήσει τη φίλη του 58χρονου, όμως εκτιμούν πως γνώριζε πολλά για τα σχέδια του «Μανώλη» της 17Ν και ίσως να ήταν ο συνδετικός του κρίκος με τα άλλα μέλη της ομάδας.

Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται και εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Αίγιο και Λουτράκι καθώς οι πληροφορίες των αστυνομικών, αλλά και οι αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων έδειξαν ότι κάτι κινούνταν στις συγκεκριμένες περιοχές. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την Αστυνομία.

Ο ίδιος ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνήθηκε να αποκαλύψει το παραμικρό στους αστυνομικούς. Οι μικρές σε διάρκεια συζητήσεις που έγιναν αναλώθηκαν σε απλές διαπιστώσεις και θεωρητικές κουβέντες που δεν προσέφεραν κάτι στην έρευνα.

Μαρτυρία από γειτόνισσα

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Χριστόδουλου Ξήρου στην Ανάβυσσο.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, η γυναίκα έβλεπε τον «Μανώλη» της 17Νοέμβρη με ένα κοριτσάκι και με μία γυναίκα.

«Κυκλοφορούσε σαν τρελός πάνω κάτω με ένα ποδήλατο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Διαβάστε επίσης:

Συνελλήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας