11:59 Κυριακή 28 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Βουλευτικές εκλογές 2015: Το ereportaz και το ekloges.tv στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση

Βουλευτικές εκλογές 2015: Το ereportaz και το ekloges.tv στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση

Το ereportaz και το ekloges.tv στη μάχη των πιο κρίσιμων εκλογών της Μεταπολίτευσης… Την Κυριακή, από το άνοιγμα της κάλπης με συνεχή ροή για την εκλογική διαδικασία, αλλά και την πιο πρωτοποριακή έρευνα που διεξάγεται στο διαδίκτυο από την εταιρεία ismood (www.ismood.com).

Όλο το επιτελείο του ereportaz και του ekloges.tv θα βρίσκονται στο κέντρο των εκλογικών γεγονότων, για να σας κρατήσουν διαρκώς ενήμερους. Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 7 μ.μ παρακολουθείστε τα exit poll των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ από τις 9.30 μ.μ με ειδικό «μπάνερ» που συνδέεται με την singular logic, δείτε απευθείας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2015.

Δημοσιογράφοι του ereportaz θα βρίσκονται στα στρατηγία των κομμάτων για να καταγράφουν λεπτό – προς – λεπτό τις αντιδράσεις από το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Στο ereportaz.gr κυρίαρχο στοιχείο είναι το ρεπορτάζ… Θέματα που θα διαβάσετε μόνο εδώ!

Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή σας και το δημοσιογραφικό σας δαιμόνιο …Γίνετε και εσείς ανταποκριτές!

Στείλτε μας στο e-mail: [email protected]  τις καταγγελίες σας, ό,τι παράξενο πέσει στην αντίληψη σας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία, φωτογραφίες και βίντεο και το δημοσιογραφικό μας επιτελείο θα επεξεργαστεί το υλικό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας