20:57 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τι έγραψαν οι celebrities για την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τι έγραψαν οι celebrities για την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Λιγή ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι βρέθηκε η σωρός του Βαγγέλη Γιακουμάκη κοντά στη Γαλακτοκομική σχολή και οι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολλοί ακόμα επώνυμοι έσπευσαν να γράψουν λίγα λόγια από καρδιάς στα social media για το 20χρονο παιδί που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ο Άγγελος Πυριόχος έγραψε: «Το παιδί βρέθηκε… τώρα ψάχνουμε για τα ελαφρυντικά μας» ενώ ο Γιάννης Κότσιρας έσπευσε να δώσει κουράγιο στους οικείους του 20χρονου αγοριού. Ο Πάνος Καλλίδης επίσης ανάρτησε μήνυμα συγκινητικό για τον άτυχο Βαγγέλη ενώ ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος αποκάλυψε πως τον έπιασε το στομάχι του με το που έμαθε την είδηση, ζητά να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν γι” αυτό που έκαναν. H Φαίη Μαυραγάνη επίσης, σχολίασε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης του νεαρού παιδιού, επισημαίνοντας πως τα ερωτήματα που γεννιούνται όλο και περισσότερα τώρα, θα ταλανίζουν όσου σιωπούσαν τόσο καιρό αλλά και όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τον χαμό του παληκαριού.

Συγκλονισμένη είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία δεν θα μπορούσε παρά να ανεβάσει στα social media ένα μήνυμα που πραγματικά συγκινεί όσους το διαβάζουν. «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο, ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί; Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Αλλά γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη. Πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές» έγραψε η Κατερίνα.

IaIOC_CEOE_AazE_1532015_113213_C

πηγή: you

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας