8:09 Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Διοργανώνονται πορείες για τον άδικο χαμό Γιακουμάκη

Διοργανώνονται πορείες για τον άδικο χαμό Γιακουμάκη

Σοκαρισμένη είναι είναι η ελληνική κοινωνία από την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τις εξελίξεις της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή, παρακολουθούσε το πανελλήνιο με «κομμένη την ανάσα» και περιμένοντας τα… καλά νέα.

Δυστυχώς σήμερα, νωρίς το πρωί, εντοπίστηκε πτώμα νεαρού άντρα, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, που τελικά ανήκει στον άτυχο Βαγγέλη.

Τα μηνύματα του κόσμου στο facebook από ευχές, μετατράπηκαν σε θλίψη και οργή… Ήδη έχουν προγραμματιστεί δύο πορείες στην Αθήνα.

poreia

 

vaggelis 8

Μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook, μετά την τραγική είδηση.

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο ο η μανούλα σου… σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα… εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου παλικάρι μου… να ηρεμήσεις… καλό παράδεισο αγόρι μου…»

«Σ” αγαπήσαμε χωρίς να σε ξέρουμε»

«Βαγγελάκη μου πόσο ευτυχισμένος θα είσαι στον Παράδεισο… καλό μου αγοράκι… ψυχή μου όμορφη… εδώ εμείς τι σου προσφέραμε?? τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδώ είναι κόλαση!!!!»

«ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ.ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΓΑΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.»

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του, μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει, κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπτήρια στην οικογένεια! Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε…»

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ…»

Αναπάντητα είναι, προς το παρόν, πολλά ερωτήματα: Γιατί δεν άφησαν τους εθελοντές να κάνουν έρευνες στα Ιωάννινα αλλά μόνο στον Πειραιά; Γιατί εδώ και 40 μέρες δεν εντοπίστηκε το πτώμα; Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του, σε ποιόν ανήκει;

Την ίδια ώρα, το πόρισμα από την έρευνα που έγινε στη σχολή του Βαγγέλη και επιβεβαιώνει ότι ήταν στόχος επιθέσεων από κρητικούς συμφοιτητές του, βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.  Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί σίγουρο ότι ο φοιτητής περνούσε μια κόλαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον έκλειναν μέσα σε ντουλάπα και του πετούσαν λεφτά για να τραγουδήσει ενώ το παιδί έκανε μπάνιο στις 3 τα ξημερώματα για να μην του κλείνουν το ζεστό νερό…

Διαβάστε επίσης: 

Εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία – Τι εξετάζει ο ιατροδικαστής (video)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας