14:36 Κυριακή 12 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Η Σίσσυ Χρηστίδου για την επίμαχη φωτογραφία

Η  Σίσσυ Χρηστίδου για την επίμαχη φωτογραφία

Στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φάιης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου. Φανερά αδυνατισμένη η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της επαγγελματική δραστηριότητα στο σχέδιο μόδας παιδικών ρούχων. Η Σίσσυ Χρηστίδου που εδώ και καιρό απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης φαίνεται να αγαπά αυτό που κάνει αφού έχει σχέση με παιδιά που η ίδια τόσο αγαπάει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στα όσα ακούστηκαν γύρω από εκείνη το τελευταίο διάστημα σχετικά με την φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια με ανήλικο κοριτσακι να ποζάρει στον φακό φορώντας σέξυ δημιουργίες της.

sisi

«Κατάλαβα πολύ καλά τι έγινε και γι’ αυτό κατέβασα κατευθείαν τη φωτογραφία και ζήτησα συγγνώμη. Δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι κάποιος μπορεί να σκεφτεί πονηρά βλέποντας τη φωτογραφία ενός 5χρονου παιδιού. Δεν μπορώ να το διανοηθώ και γι’ αυτό δεν μου πέρασε καν σαν σκέψη και ανέβαζα συνέχεια λήψεις από την φωτογράφιση», δήλωσε για το περιστατικό η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε: «Φυσικά ακυρώσαμε την λήψη μετά. Ακόμα και τον κωδικό του ρούχου! Όταν είδα τα σχόλια έπαθα σοκ. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε γίνει».

Η ίδια φάνηκε να κατάλαβε νωρίς το λάθος της.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας