44 Συγγραφείς έγιναν αγάπη για να σταθεί όρθια η Άσπα μας

44 Συγγραφείς έγιναν αγάπη για να σταθεί όρθια η Άσπα μας

Όχι ένας, ούτε δύο… αλλά 44 συγγραφείς ένωσαν τις πένες τους για καλό σκοπό.

Η ομάδα του E-reportaz.gr ήταν εκεί και έχει όλο το απίθανο γεμάτο αγάπη ρεπορτάζ.

Οι εκδόσεις Υδροπλάνο και όλη η συγγραφική ομάδα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19,30 στην παρουσίαση του συλλογικού έργου τους: «Επιβάτες Χριστουγέννων».

Στο θέατρο Περοκέ στήθηκε μια παρουσίαση διαφορετική από όλες τις άλλες.

Μια γιορτή αγάπης αφιερωμένη στην Άσπα και στη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου.

Το συντονισμό της βραδιάς έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Μαρκέλλα Φέσσα Σαράιχα. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ενώ την μουσική επένδυση της βραδιάς δημιούργησε ο Γιώργος Χουβαρδάς με ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο στον χαρακτήρα της εκδήλωσης αυτής σε στοίχους της Αναστασίας Κορινθίου και μουσική του ίδιου.

Το βιβλίο θα διατίθεται σε συλλεκτική μορφή μέχρι και την εξάντληση του, ενώ τα δικαιώματα των συγγραφέων έχουν παραχωρηθεί με αγάπη και πίστη στην υλοποίηση του ονείρου της Άσπας να ξανά περπατήσει.

Το βιβλίο αφορά αποσπάσματα από 44 συγγραφείς και τα έσοδα από τις πωλήσεις του ,θα διατεθούν για την νοσήλια της ΑΣΠΑΣ !

Το πρώτο τραγούδι γράφτηκε για την Άσπα και φόρτισε συγκινησιακά όλους τους παρευρισκόμενους !Το βιβλίο διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία και οι πωλήσεις του θα βοηθήσουν πολύ την μητέρα της ΑΣΠΑΣ ,στον δύσκολο αγώνα της !

44 άνθρωποι γέμισαν το Περοκέ όχι για να καταγραφούν στην ιστορία σαν μεγάλοι και τρανοί συγγραφείς αλλά για να γίνουν αγάπη για ένα κορίτσι που ΝΑΙ….

θα σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Σπυριδούλα Φατούρου το βιβλίο αυτό για πάντα δικό σου με την ελπίδα κάθε μέρα να γίνεται στήριγμα για την Άσπα μας.

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη… ας μην ξεχνάμε λοιπόν να την εξαπλώνουμε παντού γύρω μας, με κάθε ευκαιρία!

Στην Εκδήλωση υπήρχε και ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από την HandsUp.

Σχόλια