4:25 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κ. Καραμανλής: Σοκάρει η «δημόσια» επανεμφάνιση του

Κ. Καραμανλής: Σοκάρει η «δημόσια» επανεμφάνιση του

Μπορεί να έκλεισε τα 54 χρόνια της η Νατάσα Παζαϊτη και μάλιστα να ανέβασε και στα social media τις “αποδείξεις” αλλά η είδηση δεν είναι είναι εκεί. Γιατί η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Η είδηση είναι η εικόνα του πρώην πρωθυπουργού. Ίσως αν κάποιος τον έβλεπε στον δρόμο μόνο του πιθανά και να μην τον αναγνώριζε.  Ένας Καραμανλής, σαφώς αδυνατισμένος, με γενειάδα, με ντύσιμο σε ναυτικό στυλ, ήρεμος, χαλαρός, σαν να μην τον απασχολεί τίποτα και να μην τον αγγίζουν τα όσα δραματικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και παγκοσμίως. Κυριολεκτικά ένας άλλος Κώστας Καραμανλής!

Όσον αφορά τα γενέθλια της Νατάσας Παζαΐτη η τούρτα έγραφε ήταν μέσα στο πνεύμα της εποχής γιατί είχε επάνω το σλόγκαν του Υπουργείου Υγείας και των ημερών «Μένουμε  Σπίτι». Ας μην ξεχνάμε ότι η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή είναι και ιατρός χειρούργος.

Έτσι ως καλή σύζυγος, μητέρα και ιατρός τήρησε και τα μέτρα γιορτάζοντας τα γενέθλια της στο σπίτι και με μια ανάρτηση της στο Ιnstagram σχολίασε: «Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας