12:08 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ειρηνική αποχή των αθλητών της Πάλης: «Λευτέρη Αυγενάκη δεν αντέχουμε άλλο»

Ειρηνική αποχή των αθλητών της Πάλης: «Λευτέρη Αυγενάκη δεν αντέχουμε άλλο»

Ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στο Κιλκίς εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητών – Αθλημάτων πάλης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είχαμε συμμετοχή σε καμία διαμάχη κανενός είδους! Εμείς διεκδικήσαμε το δίκιο των αθλητών, όπως είναι υποχρέωση μας εκ του καταστατικού μας».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Σύσσωμοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Πάλης επέλεξαν να κάνουν μία ειρηνική αποχή από τους αγώνες με σκοπό την εκπλήρωση των αιτημάτων τους. Κανένας αθλητής δεν παρεμπόδισε κάποιον συναθλητή του με σκοπό τη μη συμμετοχή του στους αγώνες. Το ποσοστό των αθλητών που επέλεξε να κάνει αποχή ήταν τεράστιο με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης να ανακοινώσουν την αναβολή των αγώνων. Σε όλο αυτό το διήμερο ήταν παρούσα η Ελληνική Αστυνομία η οποία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή, διότι δεν εντόπισε κάποια παράνομη ενέργεια, επίσης παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

 


Τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε τη θέση των αθλητών, ότι δεν είχαμε συμμετοχή σε καμία διαμάχη κανενός είδους! Εμείς διεκδικήσαμε το δίκιο των αθλητών, όπως είναι υποχρέωση μας εκ του καταστατικού μας. Εκπροσωπούμε τους αθλητές και επιδιώκουμε τη νομιμότητα.

Τα αιτήματα των αθλητών είναι τα εξής:

  • Ζητάμε την άμεση συμμετοχή του εκπροσώπου του Συλλόγου μας στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΠ. Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Νέου Αθλητικού νόμου 4726, ΠΣΑΑΠ. 
  • Ζητάμε την άμεση απομάκρυνση του πρώην προέδρου της ΕΛΟΠ, Κωνσταντίνου Θάνου, από τα γραφεία της ΕΛΟΠ, στα οποία βρίσκεται καθημερινά και διοικεί παράνομα την ΕΛΟΠ, με ανοχή και συγκάλυψη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΠ, ΠΣΑΑΠ.
  • Και τέλος, στηρίζουμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Γεώργιο Πιλίδη, για τη βάναυση συμπεριφορά που υπέστη, από τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΟΠ, Κωνσταντίνο Θάνο, ΠΣΑΑΠ.

Κύριε Υπουργέ Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δεν αντέχουμε άλλο !».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας