16:17 Κυριακή 12 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Οι Ζυγοί στο επίκεντρο της νέας έκλειψης με αρνητικές συνέπειες (16 με 22 Οκτωβρίου)

Ζώδια: Οι Ζυγοί στο επίκεντρο της νέας έκλειψης με αρνητικές συνέπειες (16 με 22 Οκτωβρίου)

Σίγουρα το κορυφαίο αστρολογικό γεγονός του μήνα είναι η έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 14 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η έκλειψη θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά δεν θα είναι και τόσο αρνητική. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουν θα έχουν κάποιες αναβολές στα θέματα που τους απασχολούν ακόμα και μερικές ημέρες μετά την έκλειψη.

Του Θοδωρή Λιαρούτσου

Όμως θα τα πάνε καλά στα οικονομικά τους, όπως και στα αισθηματικά τους. Η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει πιο πολύ τους Ζυγούς που θα θελήσουν να απομακρύνουν από τη ζωή τους κάθε αρνητική ενέργεια που τους ενοχλεί. Η ψυχολογία τους θα χρειαστεί τόνωση γιατί θα δοκιμαστούν σκληρά με τις καθυστερήσεις που θα συναντούν συνέχεια στις καθημερινές τους προσπάθειες σε ό,τι και αν κάνουν.

ΚΡΙΟΣ Καθυστερήσεις

Ανατρέψτε με την πανίσχυρη θέλησή σας τις αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας που σας ζορίζουν ψυχολογικά. Έχετε την ψυχική δύναμη για να ξεφύγετε από την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Δικαιολογημένα θα έχετε σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας λόγω της ακρίβειας που δημιούργησε η διατροφική κρίση. Ο Άρης ολοκλήρωσε το πέρασμά του από το ζώδιό σας, γι’ αυτό σύντομα θα σας έρθει μεγάλη καλοτυχία. Στα αισθηματικά σας θα έχετε εντάσεις. Σε περίπτωση που είστε μόνοι/μόνες πρέπει να φλερτάρετε περισσότερο.
Φυτό – Κόκκινη ορχιδέα κάκτος
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Κοκκινόασπρος άστριος με φαινακίτη και ρουμπίνι αστέρι.

ΤΑΥΡΟΣ Δίας ανάδρομος

Κάντε ενδοσκόπηση και ανακαλύψτε τι θέλετε να σας συμβεί στο μέλλον. Δεν είναι δυνατόν να συναναστρέφεστε με αξιόλογα άτομα αν πρώτα δεν απαλλάξετε τον εαυτό σας από τα νεύρα που έχει. Τα έξοδά σας δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία, αλλά τα κέρδη σας θα είναι ευοίωνα. Η αναμονή σάς χρειάζεται σε όλα τα θέματα, γιατί ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε στα αισθηματικά σας. Αν έχετε κάποια σχέση ή γάμο που αντιμετωπίζει προβλήματα, θα αποφύγετε τον χωρισμό.
Φυτό – Κυπριπέδιο το πεδιλόμοφρο (ή ορχιδέα της θεάς Αφροδίτης)
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Πράσινος δατολίτης με ροζ νεφρίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Δύσκολη φάση

Αρχίστε να παρατηρείτε τον εαυτό σας χωρίς να σχολιάζετε τα λάθη σας. Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Σκορπιό προωθεί το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Χρησιμοποιήστε στην καθημερινότητά σας το χιούμορ σας και την ομιλητικότητά σας και θα προοδεύσετε. Στη δουλειά σας θα αυξηθούν κάπως οι εισπράξεις. Ταυτόχρονα η εργασία σας θα έχει πολλά έξοδα. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια δύσκολη φάση με καβγάδες. Μια αξιόλογη γνωριμία σχέσης είναι πιθανή για εσάς τους μοναχικούς/μοναχικές.
Φυτό – Καλέντουλα
Συνδυασμός Ορυκτού – Μετάλλου για Μενταγιόν – Ινδικολίτης κρύσταλλος χαλαζίας με κράμα λευκόχρυσου – ιριδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σταθεροποίηση

Η όψη του προσώπου σας θα αποκτήσει μια λάμψη γοητείας και αισιοδοξίας. Όμως στο βάθος της ψυχής σας θα υπάρχει η ανασφάλεια. Οι οικονομικές δυσκολίες της διατροφικής κρίσης θα σας εκνευρίσουν. Ευτυχώς οι προσπάθειες που θα κάνετε για την ανάπτυξη της εργασίας σας θα ανεβάσουν τα κέρδη σας και θα αποδώσουν, αλλά θα σας κουράσουν. Η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο και στην καρδιά σας θα σταθεροποιηθεί ένας καυτός έρωτας για τον/τη σύντροφό σας. Οι παντρεμένες/παντρεμένοι να αποφύγετε οπωσδήποτε τα συγγενικά κουτσομπολιά.
Φυτό – Πορτοκαλοκόκκινη «Γλώσσα της Μάγισσας»
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Αδαμίτης με μείγμα καλσίτη κοβαλτίου.

ΛΕΩΝ Προοπτικές

Σας αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές με άλλα άτομα. Μέσα σας όμως θα νιώθετε την ανάγκη σας για ανάπαυση. Αφιερώστε πιο πολύ χρόνο στη χαλάρωσή σας. Αυξάνονται από την ακρίβεια της αγοράς τα έξοδά σας. Ευτυχώς τα έσοδά σας είναι σε μια ενδιαφέρουσα ανάπτυξη. Δείχνει να πηγαίνει θαυμάσια η ερωτική ζωή σας, αφού η σχέση σας έχει καλές προοπτικές. Όμως, ο/η σύντροφός σας δεν εκφράζεται με το ερωτικό πάθος που θέλετε. Αποφασίστε οριστικά αν σας κάνει το ταίρι σας ή όχι.
Φυτό – Κνίκος ή Ιεράνκαθα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Κρύσταλλος χαλαζίας μανταρίνι με ερυθρίτη και με κίτρινο ζαφείρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τεράστια έξοδα

Έντονη ανησυχία θα σας αναστατώσει γιατί κάνετε αγωνιώδεις σκέψεις για τα οικονομικά σας. Θα καταλάβετε ότι ο τρόπος ζωής σας έχει αλλάξει λόγω των τεράστιων εξόδων σας. Τα κέρδη σας θα είναι μέτρια. Συνεχίστε να εργάζεστε με πείσμα και τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλά. Στάσιμα θα παραμείνουν τα ερωτικά σας αν βρίσκεστε σε κάποιο δεσμό ή κάποιο γάμο. Να μην μπείτε σε καμία σχέση οι αδέσμευτες/αδέσμευτοι γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι.
Φυτό – Άμισχο τρίλλιο
Συνδυασμός Ορυκτού και Μετάλλου για Μενταγιόν – Τάλκης με βανάδιο.

ΖΥΓΟΣ Κέρδη με ουρά

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας, γι’ αυτό η πνευματική επικοινωνία σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους θα τονώσει την ψυχολογία σας παρά την έκλειψη Ηλίου που θα σας ταρακουνήσει. Να αποφεύγετε τους απαισιόδοξους ανθρώπους διότι μπορεί να σας στενοχωρήσουν. Μην ανησυχείτε, τα επαγγελματικά σας δεν θα ζημιωθούν. Τα κέρδη σας αυξάνονται, αλλά είναι λιγότερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Αγκαλιάστε με πάθος τον/τη σύντροφό σας. Στη σχέση σας θα γίνει ό,τι ποθείτε.
Φυτό – Ροζ ρόδο της ερήμου
Συνδυασμός Ορυκτών και Μετάλλου για Μενταγιόν – Πράσινος λίθος εϊλάτ με φροντελλίτη και μπρούντζο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κουτσομπολιά

Απογοήτευση υπάρχει μέσα στον ψυχικό σας κόσμο με αιτία την πονηριά στη συμπεριφορά των ανθρώπων που είναι κοντά σας. Τα δικά σας άτομα σας κουτσομπολεύουν. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου θα σας επηρεάσει και θα νιώθετε ότι είστε ένα άτομο με άλλη νοοτροπία, πιο πνευματική, που δεν ταιριάζει σε μια απάνθρωπη κοινωνία. Θα ανέβουν τα κέρδη στα επαγγελματικά σας. Θα αυξηθούν όμως και τα έξοδά σας. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας και όλα θα φτιάξουν στη σχέση σας.
Φυτό- Αγγελική
Συνδυασμός Μετάλλου – Ορυκτού – Κίτρινος βήρυλλος – βηρύλλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Χρόνιο άγχος

Πάρτε μέτρα για να πολεμήσετε τη συσσώρευση του στρες στο υποσυνείδητό σας. Κάλλιστα το πρόβλημά σας μπορεί να γίνει ψυχοσωματικό και να δημιουργηθεί χρόνιο άγχος. Ο Δίας που είναι ο προστάτης σας βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά. Ζορίζεστε ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας γιατί κάνετε μεγάλα έξοδα λόγω της ακρίβειας. Εμπόδια θα έχετε στη σχέση σας, που θα βγάλει γκρίνια χωρίς να φταίτε. Θα βιώσετε ξαφνικές συγκρούσεις που δεν θα έχουν μεγάλη ισχύ.
Φυτό – Σημύδα
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Πρασινωπός τηκτίτης με βαρίτη πορτοκαλί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κόπωση…

Μειώστε τον εγωισμό σας και θα βάλετε στη σειρά τα σπουδαία ζητήματα της ζωής σας. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από την κόπωση που προκαλεί ο φθινοπωρινός καιρός. Δεν θα πάνε στραβά οι προσπάθειές σας για την αύξηση των κερδών σας, θα ικανοποιηθείτε με την άνοδο των οικονομικών σας. Ευνοϊκές θα είναι οι φθινοπωρινές ημέρες για τη σχέση σας. Θα έχετε το πάνω χέρι σε όλα τα ερωτικά θέματα του δεσμού ή του γάμου σας.
Φυτό – Μαύρη ακταία
Συνδυασμός Ορυκτού και Μετάλλου για Μενταγιόν – Μπλε κρυστάλλινος κυανίτης και μόλυβδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μπερδέματα

Στα λόγια που θα λέτε θα εκφράζετε τα παράπονά σας καθώς και την αγανάκτησή σας για την ψυχρότητα των ανθρώπινων σχέσεων. Όμως η συμπεριφορά σας στην πράξη θα δείχνει ένα άτομο που απολαμβάνει τη μοναχικότητά του. Καλύτερα να αποφύγετε το νοητικό σας μπέρδεμα και να γνωρίσετε τι θέλει η ψυχή σας. Αναστάτωση θα σας φέρει η μείωση των εισπράξεών σας στα επαγγελματικά. Αν βρίσκεστε σε σχέση θα σας βγει μια τάση απομόνωσης που ίσως να δημιουργήσει γκρίνια αν σας παραμελήσει το ταίρι σας.
Φυτό – Μορίνα Ιμαλαΐων
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Τανζανίτης μπλε – σπεκιουλαρίτης.

ΙΧΘΥΕΣ Πειθαρχία

Έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Η αύξηση των εξόδων σας δεν θα διακόψει την πρόοδο των κερδών σας στα επαγγελματικά σας. Δουλέψτε πειθαρχημένα και η αμοιβή σας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Η αγάπη θα σας κάνει να μοιραστείτε τα μυστικά σας με τον/τη σύντροφό σας. Στη σχέση ή στον γάμο σας θα μάθετε να εμπιστεύεστε το ταίρι σας. Να μιλάτε με άγνωστα άτομα αν δεν είστε σε κάποιο δεσμό.
Φυτό – Γαλάζιο κόχος
Κρυστάλλινο Μενταγιόν – Κοβελλίτης με αλεξανδρίτη.


 

*Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν

τηλ.: 210-8957751.

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

 Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας