0:45 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα ετοιμάζει η Apple

Αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα ετοιμάζει η Apple

Από την εμφάνιση τους το 2007 τα iPhones αναβαθμίζονται μεν συνεχώς τεχνολογικά αλλά εμφανισιακά έχουν παραμείνει σχεδόν τα ίδια. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής αναδιπλούμενων συσκευών και ότι υπάρχουν δύο μοντέλα που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

Τα δύο μοντέλα θα ακολουθούν το συμβατικό τρόπο κλεισίματος των αναδιπλούμενων τηλεφωνικών συσκευών (οριζόντιο κλείσιμο) και δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια νέα καινοτόμα σχεδιαστικά λύση από αυτές που συνηθίζει να εμφανίζει στο καταναλωτικό κοινό η Apple. Οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για μια διαδικασία κατασκευής που βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια και δεν πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους αναδιπλούμενα τηλέφωνα από την Apple νωρίτερα από το 2026.

Πάντως το γεγονός ότι Apple φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιες εταιρείες στην Ασία για την παροχή εξοπλισμού για αναδιπλούμενα τηλέφωνα δείχνει ότι ο αμερικανικός κολοσσός σκέφτεται πολύ σοβαρά να ρίξει στην αγορά τέτοιες συσκευές ανανεώνοντας το ενδιαφέρον για τα iPhone που έφεραν επανάσταση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο μεταβάλλοντας συνολικά τη βιομηχανία της τεχνολογίας σε πολλά επίπεδα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας