10:42 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Γ.Γ. Υπουργείου Μεταφορών: Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν

Γ.Γ. Υπουργείου Μεταφορών: Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν

Τον πρώτο λόγο τον έχουν τώρα η αστυνομία και η δικαιοσύνη, σημείωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος, αναφορικά με τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη.

Εάν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σχετικά με το περιστατικό με τον 19χρονο το υπουργείο Μεταφορών θα τις αποδώσει, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Νίκος Σταθόπουλος, σημειώνοντας πάντως ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τώρα η αστυνομία και η δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Σταθόπουλος σημείωσε ότι η διοίκηση της Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. κινείται με βάση τις οδηγίες που έλαβε από την εισαγγελία στο πλαίσιο της έρευνας.

Συνέστησε επίσης ψυχραιμία, προς κάθε κατεύθυνση. Το γεγονός, πρόσθεσε, είναι τραγικό, και δεν πρέπει κανείς να προκαταλαμβάνει την έρευνα.

Διευκρίνισε επίσης, ότι οι υπάλληλοι της ΟΣΥ που χρησιμοποιούνται ως εθελοντές ελεγκτές, εισπράττουν όντως ένα ποσοστό από τα πρόστιμα, όταν αυτά καταβληθούν, αλλά σε κάθε περίπτωση τα χρήματα αυτά δεν ξεπερνούν τα 200 με 250 ευρώ τον μήνα, όσα πρόστιμα κι αν επιβάλουν, καθώς ενισχύουν τα δεδομένα του ενιαίου μισθολογίου.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας