19:13 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Στην Αθήνα ο δισεκατομμυριούχος που θέλει τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στην Αθήνα ο δισεκατομμυριούχος που θέλει τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ονομάζεται Φερίτ Σαχνέκ, είναι Τούρκος, από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και θέλει να αποκτήσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο Σαχένκ, που ήδη έχει επενδύσει στις μαρίνες της Αττικής βρίσκεται στην Αθήνα για δουλειές και επενδύσεις

«”Merhaba” σημαίνει καλημέρα. Ο άνδρας είναι ο Ferit Sahenk της Doğuş Holding.Έχει φθάσει incognito στην Αθήνα. Ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας είναι από τους πλέον ισχυρούς διεκδικητές στο «δυνατό παιχνίδι» γύρω από την εξαγορά του «Αστέρα Βουλιαγμένης». Ο συμπαθής Ferit θέλει τον «Αστέρα». Θεωρεί την εξαγορά του μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση η οποία ανοίγει το δρόμο σε εκείνον και τους συνεργάτες του για μια σειρά σημαντικών άλλων συμφωνιών. Ο κ. Σαχένκ άλλωστε έχει ξεκινήσει ήδη να επενδύει στις μαρίνες της Αττικής. Ελπίζοντας ότι και εδώ θα δημιουργηθούν οι ίδιες πολυτελείς υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπως αυτές του Μπόντρουμ και του Κουσάντασι. Οι μαρίνες της τουρκικής ριβιέρας οι οποίες φιλοξενούν τα μεγαλύτερα και πλέον glamorous yachts του πλανήτη.

Ο κ. Σαχένκ εμφανίζεται ως ο πιο ισχυρός διεκδικητής ανάμεσα σε Λιβανέζους και Αμερικανούς businessmen οι οποίοι χτυπούν το «φιλέτο» της Βουλιαγμένης. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που πολλοί χαρακτηρίζουν ως ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης. (Τα αποτελέσματα για τον διαγωνισμό γύρω από την εξαγορά του Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης θα ανακοινωθούν στις 11 Νοεμβρίου). Ο Τούρκος μεγιστάνας επισκέπτεται όλο και πιο συχνά την Αθήνα. Τον γοητεύουν τα Νότια Προάστια. Κάνει επίσης shopping σε chic μαγαζιά στο κέντρο της πόλης. Το καλοκαίρι πάντα κάνει μία μεγάλη βόλτα από τα ελληνικά νησιά.

Η περιουσία του Φερίτ Σαχένκ υπολογίζεται στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Η «ομπρέλα» των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του κ.Σαχένκ περιλαμβάνει την τράπεζα Garanti Bank, την Porsche Audi Volkswagen στην Τουρκία, κατασκευαστικές βέβαια companies και το “Dogus Media Group”. Tο μιντιακό group περιλαμβάνει τα κανάλια “Star TV” και “NTV”.»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας