14:35 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Χάνει η μάνα το παιδί...

Χάνει η μάνα το παιδί...

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Το ενδιαφέρον από χθες είναι στραμμένο στη Βουλγαρία και στη Σάσα Ρούσεβα, που φέρεται ως η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας. Η 38χρονη Βουλγάρα ισχυρίζεται ότι η Μαρία είναι δικό της παιδί και υποστηρίζει ότι την άφησε στο Χρήστο Σαλή και την Ελευθερία Δημοπούλου γιατί, όπως λέει, δεν είχε χρήματα να τη φροντίσει.

Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή Τύπο, με τη Daily Mail να αναφέρει σε σημερινό εκτενές της άρθρο για την υπόθεση, ότι ο σύζυγος της 38χρονης Βουλγάρας, Ατάνα Ρούσεφ, έχει το γονίδιο αλμπίνο το οποίο ενδεχομένως να κληρονόμησε η Μαρία αλλά και τα αδελφάκια της με τα οποία έχει μεγάλη ομοιότητα.

Οι φωτογραφίες που κάνουν από χθες το γύρο του κόσμου εγείρουν ερωτήματα αφού οι φερόμενοι ως γονείς της Μαρίας δεν έχουν καμία ομοιότητα με την μικρή, ωστόσο, φως στην υπόθεση θα ρίξει η εξέταση DNA.

«Έχουμε χαρίσει ένα παιδί στην Ελλάδα. Δεν πήραμε χρήματα. Το δώσαμε σε μια γυναίκα να το μεγαλώσει, γιατί δεν έχουμε λεφτά να ταΐσουμε τα παιδιά μας», δήλωσε η Ρούσεβα.

Όλα αυτά στη Daily Mail… Όταν όμως επέστρεψε από την αστυνομία, η μικροκαμωμένη, αδύνατη καταπονημένη γυναίκα, είπε: “Δεν είμαι σίγουρη ότι αυτή η Μαρία είναι κόρη μου, αλλά μπορεί κιόλας. Και σίγουρα δεν την πούλησα! Αν την είχα πουλήσει, θα ζούσαμε έτσι;”, είπε μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.

Συμπονετικές, οι γειτόνισσες περιγράφουν πως η Σάσα Ρούσεβα έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη μικρή Μαρία στην τηλεόραση. “Η μαμά μου είπε: αυτό το παιδί είναι δικό μου”, λέει η Φάνκα Ρούσεφ, 12 ετών, μία από τις μεγάλες κόρες της οικογένειας που φροντίζει τα μικρότερα όταν λείπουν οι γονείς τους.

Ένα ατελείωτο γαϊτανάκι που τελειωμό δεν έχει με θύμα ένα μικρό κορίτσι…

download

 

924EE1E928267C6CAB44A813B1C83EF0

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας