8:25 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Δε μάθαμε την αλήθεια – θέλουμε να συναντήσουμε τον Πιστόριους» λένε οι γονείς της Ρίβα

«Δε μάθαμε την αλήθεια – θέλουμε να συναντήσουμε τον Πιστόριους» λένε οι γονείς της Ρίβα

«Δε νομίζω πως μάθαμε την αλήθεια» δήλωσε η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της κόρης της από τον Όσκαρ Πιστόριους.

Οι δύο γονείς της άτυχης κοπέλας, είπαν παράλληλα σε συνέντευξή τους, ότι θέλουν να συναντήσουν από κοντά τον Πιστόριους και να του μιλήσουν. «Πριν τον συγχωρήσω, πριν του συγχωρήσω οτιδήποτε, θέλω πρώτα να του μιλήσω» είπε ο πατέρας της Ρίβα, Μπάρι Στέενκαμπ. Αντίστοιχη ήταν και η δήλωση της συζύγου του, Τζουν Στέενκαμπ: «Δεν είναι ωραίο, ή τίποτα παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να καθίσω και να του μιλήσω. Και είμαι σίγουρη πως θα βγει κάτι από αυτό».

Οι δύο τραγικοί γονείς εξομολογήθηκαν και στα μέσα ενημέρωσης το γεγονός ότι δε νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε πως ο Πιστόριους σκότωσε «εξ’ αμελείας» την κόρη τους: «Είμαστε πολύ, πολύ απογοητευμένοι. Και πολύ στενοχωρημένοι, γιατί το θέλαμε αυτό για τη Ρίβα, θέλαμε δικαιοσύνη. Πέθανε με έναν φριχτό θάνατο, οδυνηρό, φρικτό θάνατο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς πίστεψαν ότι επρόκειτο για ατύχημα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας