5:57 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή

ΚΡΙΟΣ Κάποια ιδέα που είχατε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας θα δείτε να υλοποιείται από ένα «φιλικό σας πρόσωπο», (γεγονός που θα σας εξοργίσει αφάνταστα) επειδή όμως τώρα το κακό έγινε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί από εδώ και μπρος σε ποιους θα εμπιστεύεστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Μια συνάντηση με ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα είναι η αιτία να δημιουργηθεί αρκετή ένταση με το σύντροφό σας, οπότε αν μπορούσατε να την αποφύγετε, θα ήταν το ιδανικότερο.

ΤΑΥΡΟΣ Αν είστε από αυτούς που εργάζονται μέσω διαδικτύου (που σημαίνει πως είστε online τις περισσότερες ώρες και όλες τις μέρες της εβδομάδας), προσπαθήστε τουλάχιστον μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ξελαμπικάρετε, γιατί στο τέλος θα πάθετε υπερφόρτιση από την πολλή έκθεσή σας στην οθόνη του υπολογιστή. Κάποιες νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό σας έχουν δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό, σύντομα όμως θα μπορέσετε να απεμπλακείτε οπότε κάντε λίγη υπομονή, καθώς η επιρροή του Ερμή θα φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αρκετά γεμάτο θα είναι το διήμερο από πλευράς διασκέδασης και επικοινωνίας με φιλικά σας πρόσωπα, οπότε έχετε το νου σας στα έξοδα γιατί λόγω του υπέρμετρου ενθουσιασμού και της γενναιοδωρίας σας, είσαστε ικανοί να τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα και μετά να μην ξέρετε πώς να καλύψετε βασικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο που ακολουθεί για να προωθήσετε ότι καινοτόμες ιδέες έχετε, ώστε να μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και ποιος ξέρει ίσως να καταφέρετε τελικά να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ιδιαίτερη προσοχή τι θα πιστέψετε από αυτά που θα σας μεταφέρουν κάποιοι καλοθελητές μες στο Σαββατοκύριακο, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύουν ούτε τα μισά, οπότε προσπαθήστε να φιλτράρετε καλά αυτά που θα ακούσετε και δε χρειάζεται ούτε κατά διάνυα να χαλαστείτε. Η τάση που έχετε όταν είστε σε αμηχανία να μιλάτε ασταμάτητα για τον εαυτό σας χωρίς να αφήνετε το περιθώριο και στον άλλο να μιλήσει, δε θα σας βοηθήσει καθόλου τις επόμενες μέρες για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, οπότε προσπαθήστε να το ρεγουλάρετε όσο μπορείτε περισσότερο ώστε να μην έχετε παρατράγουδα…

ΛΕΩΝ Αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε ένα ταξίδι, να έχετε υπόψη σας πως μπορεί να πάρετε μεγάλη ταραχή, οπότε ξανασκεφτείτε το και δε χάλασε κι ο κόσμος να το μεταθέσετε σε άλλη ημερομηνία προκειμένου να προστατεύσετε την ψυχική σας γαλήνη. Αν πάλι θέλετε να το ρισκάρετε, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ψύχραιμοι σε περίπτωση κάποιας αβαρίας. Ότι έχετε πολύ καλή αισθητική είναι γεγονός και θα έχετε τη χαρά να βοηθήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο ώστε να κάνει κάποιες αλλαγές στον χώρο του, που πραγματικά θα τον μεταμορφώσουν με αποτέλεσμα να μείνετε όλοι κατενθουσιασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αρκετά αρμονικές οι σχέσεις για εσάς τους Παρθένους τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον και αν καταφέρετε να μη χάσετε το κέφι σας σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να οργανώσετε ακριβώς όπως είχατε σχεδιάσει ένα γεύμα για τους δικούς σας ανθρώπους, τότε θα περάσετε πραγματικά όμορφες στιγμές. Αν μπορέσετε να συγχωρήσετε αυτούς που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν, τότε να είστε σίγουροι πως πρώτοι εσείς θα νιώσετε ανακουφισμένοι και θα συνεχίσετε την πορεία σας δίχως να κουβαλάτε πλέον μέσα σας όλη αυτήν την οργή, που μελλοντικά θα σας δημιουργήσει μέχρι και προβλήματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ Καθώς εσείς οι Ζυγοί ξεχνάτε αρκετές φορές να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να του δημιουργείτε στεναχώρια και ανασφάλεια, προσπαθήστε μέσα στις επόμενες μέρες να δείξετε και τη ρομαντική πλευρά σας και υπενθυμίστε του με τον δικό σας μοναδικό τρόπο πως είναι ο έρωτας της ζωής σας. Αν έχετε ανοιχτά τα αυτιά σας και τα μάτια σας, θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία η οποία θα επηρεάσει τη μετέπειτα πορεία σας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να εξελιχθούν θετικά δύο βασικοί τομείς της ζωής σας. Καμιά φορά η λύση είναι μπροστά μας και απλά εμείς δεν τη βλέπουμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Για να μη σας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ξεκαθαρίστε από την αρχή στο καινούριο σας αίσθημα ποια είναι τα όριά σας και μην καταπιέζεστε για να προχωρήσει η σχέση, γιατί θα ξεκινήσετε εντελώς λάθος και μετά η μόνη σας επιλογή θα είναι αυτή του χωρισμού. Ανυπόστατες φήμες θα σας πικράνουν αρκετά και θα νιώσετε μεγάλη απογοήτευση για αρκετά άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Παρόλο που ξέρετε πολύ καλά πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα ζήλειας, δεν παύει να σας στεναχωρεί, οπότε θυμηθείτε όταν θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετάξετε κι εσείς τα βέλη σας και να ξεμπερδεύετε μια και καλή με ορισμένους….

ΤΟΞΟΤΗΣ Αν είστε γονείς με παιδιά στην εφηβεία, φροντίστε να είστε διακριτικοί στις ερωτήσεις που τους κάνετε για την προσωπική τους ζωή και αφήστε τους το περιθώριο να σας διηγηθούν από μόνα τους τα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα δίχως να ντρέπονται και να αισθάνονται αμηχανία. Η άνεση που θα νιώσουν απέναντί σας θα τα βοηθήσει μελλοντικά να σας εμπιστεύονται και κυρίως να σας συμβουλεύονται με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Ότι κάποιοι μεγαλοπιάνονται και θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ σημαντικούς δίχως να έχουν και ιδιαίτερα προσόντα, από πάντα σας φαινόταν αρκετά γελοίο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να το εκφράσετε εντελώς ωμά σε έναν Κριό που θα συναντήσετε και θα σας κάνει τον καμπόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καθώς δεν είστε απ αυτούς που εμπιστεύονται εύκολα ώστε να βάλουν κάποιον άνθρωπο στη ζωή τους, έχει σαν αποτέλεσμα να παραείστε επιλεκτικοί και να βρίσκετε όλη την ώρα λόγους για να απορρίπτετε τους άλλους. Γίνετε λίγο πιο ανοιχτοί απέναντι σε καινούριες γνωριμίες και πάρτε και κάποια ρίσκα, αν θέλετε να βρείτε το άτομο που θα σας συνεπάρει. Αν δεν ελέγξετε λίγο παραπάνω τον παρορμητικό σας χαρακτήρα, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παρεξηγηθείτε με ένα κοντινό σας πρόσωπο, οπότε έχετε στο μυαλό σας να πείτε ότι θέλετε να πείτε, αλλά πάντα «με το γάντι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν σας έχει κουράσει να δίνετε όλη την ώρα αναφορά σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον σχετικά με τη ζωή σας και για να μη φτάσετε στο σημείο να φερθείτε απότομα και να χαλάσετε τις καρδιές σας, προσπαθήστε να βάλετε εσείς τα όρια και δώστε τους να καταλάβουν ότι κάποια θέματα δεν τους αφορούν. Αλλιώς ξεκινήστε τα πρώτα βήματα ανεξαρτητοποίησής σας, καθώς οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα ευνοούν αλλαγές και νέα ξεκινήματα, οπότε μην το καθυστερείτε και οργανωθείτε ώστε να είστε έτοιμοι με την πρώτη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΣ Οι υποχρεώσεις που είχατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν εξαντλήσει πραγματικά, γι αυτό καλό θα ήταν μέσα στο διήμερο να επιδιώξετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Αν το συνδυάσετε με μια κοντινή εκδρομή παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά. Αν κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον σας έχει γίνει στενός κορσές με αποτέλεσμα να σας κουράζει και να σας προκαλεί αρκετό εκνευρισμό, προσπαθήστε με διακριτικότητα να αραιώνετε τις τόσο συχνές επαφές μαζί του, ώστε να μην πληγωθεί, αλλά κι εσείς να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

Πηγή: www.lifo.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας