7:09 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Υπεράνω υποψίας» οι απαγωγείς της 27χρονης – Πρώην αντιδήμαρχος ένας εξ αυτών

«Υπεράνω υποψίας» οι απαγωγείς της 27χρονης – Πρώην αντιδήμαρχος ένας εξ αυτών

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας ήταν, κατά τους οικείους τους, οι δύο συλληφθέντες για την απαγωγή της 27χρονης κοπέλας – ανιψιάς, του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, εφοπλιστή Γιώργου Καϋμενάκη.

«Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια, η κόρη του είναι στη Γερμανία με υποτροφία, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική με άριστα, ενώ και ο γιος του έχει την ίδια πορεία. Πέρσι του έσπασαν ένα φορτηγό και του πήραν όλα τα εργαλεία, μια ζημιά της τάξης των 5.000-6.000 ευρώ, δεν πήρε κάτι από την ασφάλεια. πρέπει να έφτασε σε απόγνωση» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό συγγενής του 48χρονου συλληφθέντα, ενώ και ο ίδιος στην κατάθεσή του παραδέχτηκε πως είχε οικονομικά προβλήματα.

«Τα οικονομικά μου είναι χάλια. Εκεί που δούλευα ερχόταν κάποιες φορές ο πατέρας της κοπέλας γιατί το αφεντικό μου ήταν φίλος του. Άκουσα μια μέρα ότι ήταν γαμπρός παράγοντα του ποδοσφαίρου. Έμαθα πώς λένε την κοπέλα και μπήκα στο Facebook για να μάθω περισσότερα. Μετά είπα το σχέδιο στο φίλο μου, τον 53χρονο», είπε χαρακτηριστικά ο 48χρονος συλληφθέντας.

Ωστόσο, επίσης πρόσωπο υπεράνω υποψίας φαίνεται πως ήταν και ο 53χρονος συνεργός του 48χρονου, ο οποίος στο παρελθόν (2000) διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στο δήμο Μενιδίου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 53χρονου: «Εγώ ήμουν απλά ο συνεργός. Όλα τα σκέφτηκε ο 48χρονος. Το βράδυ της απαγωγής ήμουν εκεί, όμως όταν πήγαμε την κοπέλα στη Λούτσα, εγώ έφυγα και δεν ξαναπήγα. Την 27χρονη τη φύλαγε μόνιμα ο Αλέκος, που μένει μόνιμα στην Αλβανία και πηγαινοέρχεται».

Σημειώνεται πως η κοπέλα όταν αντίκρισε τον 48χρονο απαγωγέα, τον αναγνώρισε και έπαθε σοκ, ενώ δεν αναγνώρισε τον 53χρονο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας