9:13 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Διαδήλωση κατά της «λογοκρισίας» του πορνό έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο (φωτό)

Διαδήλωση κατά της «λογοκρισίας» του πορνό έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο (φωτό)

Δεκάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, διαμαρτυρόμενοι με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει κάποιες συγκεκριμένες στάσεις στις ερωτικές ταινίες.

2

Έτσι, οι λάτρεις του πορνό αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και να «τιμήσουν» στο πλαίσιο του PornProtest τις ερωτικές στάσεις που μπαίνουν στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας, μιμούμενοί τες έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο!

1

Στη συγκέντρωση που είχε εξαγγελθεί εδώ και μέρες ανταποκρίθηκαν περίπου 200 άνδρες και γυναίκες, ορισμένοι εκ των οποίων και μέσης ηλικίας, οι οποίοι, με λάτεξ, εσώρουχα, και συνθήματα σχετικά με τη σεξουαλική ικανότητα του Ντέιβιντ Κάμερον, διαμαρτυρήθηκαν για τη λογοκρισία στο πορνό.

Μεταξύ των διαδηλωτών, και ένας Άγιος Βασίλης στο κλίμα των ημερών, διαδήλωνε και αυτός υπέρ της ελευθερίας στις ερωτικές ταινίες.

3

Εκτός από το να κάτσουν ο ένας πάνω στο πρόσωπο του άλλου (face-sitting- στάση που, μεταξύ άλλων, απαγορεύτηκε), οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «παλεύουμε για να μας βλέπουν όχι για να μας απαγορεύσουν από την οθόνη».

5

4

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας