6:27 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι μετά από φωτιά στο διαμέρισμα (Βίντεο)

Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι μετά από φωτιά στο διαμέρισμα (Βίντεο)

Ένα 9χρονο κοριτσάκι πέθανε μετά από φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα. Η μητέρα του νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου μονοκατοικίας στην οδό Εθνικής Αντίστασης στην Κατερίνη ξέσπασε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κοριτσάκι και η μητέρα του ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η Πυροσβεστική κάνει λόγο για μικρής έκτασης φωτιά αλλά ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως τόσο το παιδί όσο και η μητέρα είχαν εισπνεύσει καπνό και είχαν και εξωτερικά εγκαύματα.

Το 9χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (08.02.2017) ενώ η μητέρα του παραμένει στο νοσοκομείο της πόλης και η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι και μπήκαν μέσα, βρήκαν τη 45χρονη μητέρα στον καναπέ του σαλονιού χωρίς τις αισθήσεις της και το κοριτσάκι στο δωμάτιό του, επίσης αναίσθητο. Αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από τι προκλήθηκε η φωτιά, υπάρχουν πληροφορίες πως οι πυροσβέστες εντόπισαν στον καναπέ κάτι που έμοιαζε με καμένη γόπα τσιγάρου.

Έρευνα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας