4:00 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από εννέα παθήσεις

Το πολύ κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από εννέα παθήσεις

Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.
Ειδικότερα, η μεγάλη κατανάλωση τόσο επεξεργασμένου, όσο και μη επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος (μοσχάρι, αρνί, χοιρινό),…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας