16:36 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πρεμιέρα για το Επιτέλους Σαββατοκύριακο: Δείτε πως ξεκίνησε η εκπομπή (βίντεο)

Πρεμιέρα για το Επιτέλους Σαββατοκύριακο: Δείτε πως ξεκίνησε η εκπομπή (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού και ο δικός μας Πέτρος Κουσουλός εγκαινιάζουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς το Επιτέλους Σαββατοκύριακο είναι η πρώτη Infotainment εκπομπή που βγαίνει φέτος στον αέρα.

«Καλημέρα! Καλή σεζόν! Καλό αποκαλόκαιρο! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε σχεδόν πρώτοι τη σεζόν -την άνοιξε πρώτη η Φαίη Μαυραγάνη- εμείς ανοίγουμε το ψυχαγωγικό. Θα περάσουμε μια σεζόν καταπληκτική με μία εκπομπή που φιλοδοξεί να κάνει τα Σαββατοκύριακά σας πιο όμορφα, πιο ενημερωμένα, πιο διασκεδαστικά, πιο sexy! Έχουμε τρομερή όρεξη φέτος!», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο ανανεωμένο της πλατό τους δύο νέους της συνεργάτες: την Όλγα Λαφαζάνη και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Βέβαια, από την περσινή ομάδα πέραν του Πέτρου Κουσουλού δεν θα γινόταν να μην αναφερθούμε στον εξαιρετικό Παναγιώτη Ραφαηλίδη, που συνεχίζει για 3η χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μάλιστα, οι δύο άντρες είχαν και ένα πηγαδάκι μεταξύ τους, “είμαστε οι μόνοι που μείναμε, τους φάγαμε”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LCNB6L0W3Kw

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας