7:57 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το Hollywood εμπνέεται από τη… VW – «Έρχεται» στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας

Το Hollywood εμπνέεται από τη… VW – «Έρχεται» στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας

Εμπνευσμένο για άλλη μία φορά από πραγματικά γεγονότα, το Hollywood ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το σκάνδαλο της Volkswagen.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter και του CNBC, η εταιρεία παραγωγής Paramount και η εταιρεία Appian Way, του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, φέρονται να έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα μιας πρότασης βιβλίου, του δημοσιογράφου των New York Times, Τζακ Γιούινγκ, που ερευνά το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το βιβλίο θα διερευνά το πώς η φιλοσοφία της εταιρείας «περισσότερα, καλύτερα, πιο γρήγορα», τροφοδότησε μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία της, προκαλώντας ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο με μεγάλες προεκτάσεις σε όλο τον πλανήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η γερμανική εταιρεία είχε προγραμματίσει τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα της έτσι ώστε κατά τους ελέγχουν οι εκπομπές ρύπων να φαίνονται εντός των ορίων που έχουν θεσπίσει οι ΗΠΑ, ενώ κατά την κίνησή τους στο δρόμο η εκπομπή ρύπων ήταν κατά 40 φορές υψηλότερα.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το σενάριο του Γιούινγκ, φημολογείται ότι η Paramount για να αποκτήσει τα δικαιώματα κατέθεσε στο λογαριασμό του συγγραφέα εξαψήφιο χρηματικό ποσό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας