19:24 Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών

Ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας θα οδηγηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δράση του παιδόφιλου ήρθε στο φως, όταν η 10χρονη μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της πρόσφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της, ζητώντας να δει το στήθος της.

Η μητέρα της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ κατέθεσε ότι ο 52χρονος έχει ενεργήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, προσφέροντας στη μαθήτρια διάφορα τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή.

Τα όσα κατήγγειλε η μητέρα της επιβεβαίωσε και η ανήλικη, καταθέτοντας στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυλικείο το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου, ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της το δούλευε ο 52χρονος.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης στους αστυνομικούς, ενώ ομολόγησε ότι έχει τελέσει παράνομες πράξεις και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών, Δ’ και Ε’ δημοτικού, και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών, στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας