20:37 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

60.000 ευρώ η λεία από την Ένοπλη ληστεία με ομήρους στους Αμπελόκηπους

60.000 ευρώ η λεία από την Ένοπλη ληστεία με ομήρους στους Αμπελόκηπους

Κινηματογραφική ληστεία αλά Hollywood… μέρα – μεσημέρι πολύ κοντά από τα κεντρικά κτίρια της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους.

Στις 60.000 ευρώ ανέρχεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ποσό που άρπαξαν οι τρεις ένοπλοι από τη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στους Αμπελοκήπους, ενώ άγνωστο παραμένει τι αφαίρεσαν από θυρίδες του υποκαταστήματος, τις οποίες παραβίασαν στο διάστημα των 1,5- 2 ωρών που έμειναν στον χώρο, κρατώντας ομήρους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες.

Τέσσερις  κουκουλοφόροι, ένοπλοι,  πιθανότατα με  καλάσνικοφ, εισέβαλαν διαδοχικά, ο ένας μετά τον άλλο,  σε τράπεζα στη λεωφόρο Κηφισίας, ο πρώτος στις 14.15 το μεσημέρι.  Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κατάστημα 8 υπάλληλοι και πέντε πελάτες.

Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με το νέο λογότυπο, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/STR

Οι δράστες ζήτησαν από τον διευθυντή του καταστήματος να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν, ενώ απέκλεισαν την έξοδο για τους πελάτες, κρατώντας τους ομήρους.

Οι δράστες δεν βιάστηκαν να φύγουν καθώς βγήκαν τελικά από την τράπεζα στις 4.00′, δηλαδή, περίπου 2 ώρες  αργότερα.

Τότε, αφότου έφυγαν, ενημερώθηκε η αστυνομία.

Κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους για δύο ολόκληρες ώρες, περιμένοντας να τους ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.

Οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό όταν τελικά άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο… πεζοί!

kalasnikof

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι ληστές, όχι μόνο απαίτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αλλά και όλα τα ταμεία του υποκαταστήματος, αλλά φέρονται να κατέβηκαν στο υπόγειο αναζητώντας θυρίδες.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας