9:03 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κι άλλη εκτέλεση! Νεκρός ο Γιάννης Μακρής από σφαίρες μέσα σε Smart στη Βούλα

Κι άλλη εκτέλεση! Νεκρός ο Γιάννης Μακρής από σφαίρες μέσα σε Smart στη Βούλα

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίτερα ένας 46χρονος Ελληνοαυστραλός άνδρας στην περιοχή Πανόραμα της Βούλας με το όνομα Γιάννης Μακρής, ο οποίος μάλιστα ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτωρία Καρύδα, που έγινε γνωστή μέσω του My Style Rocks! Το θύμα ήταν 46 ετών, επιχειρηματίας στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τέσσερα τραύματα από όπλο και εντοπίστηκε έξω από τη θέση του οδηγού μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 20:15 κι απ’ ότι φαίνεται οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι. Ο δολοφονημένος άνδρας προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς είχε ανοίξει την πόρτα και βρέθηκε πεσμένος στην άσφαλτο. Οι δράστες βλέποντας την προσπάθειά του να φύγει του έριξαν μία χαριστική βολή στην πλάτη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όπως είναι φυσικό η αστυνομία ήδη ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να δει αν υπάρχει σύνδεση με τη χθεσινή εκτέλεση στον Πειραιά.

Ο Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει παλιά τις Αρχές για ναρκωτικά, ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Αυστραλός» και το μυαλό των Αρχών πάει εκεί!

Αυτή είναι η πανέμορφη Βικτωρία Καρύδα, που έγινε γνωστή από το My Style Rocks

Σε μία εμφάνισή της στο My Style Rocks:

https://www.youtube.com/watch?v=yw2dlR5EmTI

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας