15:23 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

(photos) Η τρυφερή πλευρά του Κωνσταντίνου Αργυρού

(photos) Η τρυφερή πλευρά του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Gala του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» με τιμώμενο καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση ειδικά για την «Στοργή» και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ την επόμενη μέρα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε τον Ξενώνα και ενημερώθηκε για το έργο του Συλλόγου.

Το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για το έργο του Συλλόγου, το οποίο περιλαμβάνει 23 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς με περίσσευμα αγάπης για τα καρκινοπαθή παιδιά και τις οικογένειές τους.

Σημαντικό έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» αποτελεί το πλήρως εξοπλισμένο Αιματολογικό Κέντρο στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά, που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης την οποία συντόνισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Σάκης Τανιμανίδης, θα διατεθεί για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί η υποτροφία σπουδών που χάρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε ένα από τα παιδιά του ξενώνα της Στοργής.

Η «ΣΤΟΡΓΗ» ευχαριστεί τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Τον Χρυσό Χορηγό Porto Palace Hotel, τον μεγάλο χορηγό κοσμηματοπωλείο Thalia Exarchou, την MP Pharma AE,τον ΣΥΦΑ, τα Πολυκαταστήματα Attica, την Aegean Airlines, το Κτήμα Παυλίδη, τα καλλυντικά Natura Siberica, το Μητροπολιτικό Κολέγιο, τον πλαστικό χειρουργό Πρόδρομο Παπαϊωάννου, τον χειρουργό οφθαλμίατρο Λεωνίδα Μαυρουδή, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, καθώς και την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, την εταιρεία αυτοκινήτων FIAT KOΥΜΑΝΤΖΙΑΣ, το εστιατόριο KRITIKOS, την MEDITRINA, την εταιρεία DOCA, την STOZA, την ERGO Ασφαλιστική, την οικογένεια Μπερμπερίδη, την VIVIFY, την εταιρεία MENDES, την ΜΑΚΒΕΛ, την εταιρεία ΡΟΥΣΣΟΣ, την ADAMS SHOES, το ανθοπωλείο ΣΤΑΓΚΟΣ και την Α & Α ΔΑΝΟΥ  για την διακόσμηση, τις εταιρείες DAVLAS&PARTNERS και TSAKALOU PR για την οργάνωση.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας