12:36 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Σοκ στο Φάληρο: Η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό με σκορ 0-1

Σοκ στο Φάληρο: Η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό με σκορ 0-1

Απίστευτα πράγματα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός είχε 30 περίπου τελικές, τουλάχιστον δέκα μεγάλες ευκαιρίες, χρειαζόταν απλά μία ισοπαλία με αντίπαλο τη Λαμία και κατάφερε να χάσει 0-1, να αποκλειστεί με συνολικό σκορ 4-3 και να μείνει για δεύτερη σερί χρονιά χωρίς τίτλο!

Πλέον, στόχος του Ολυμπιακού είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και μένει να δούμε αν η διοίκηση θα τολμήσει να κρατήσει έναν προπονητή που δεν πήρε τίποτα φέτος και του πιστώνεται μόνο η πρόκριση επί της Μίλαν.

Το παιχνίδι του Φαλήρου δεν αντέχει σε κριτική. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, αλλά ο Χασάν έχανε τα άχαστα και ο Φορτούνης έχασε πέναλτι στο 87′, με τον πορτιέρο της Λαμίας, Σαράνοφ, να λέει στοπ και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του. Οι “ερυθρόλευκοι” έβαλαν τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο στην ΑΕΚ, πέντε προ τριημέρου στον ΟΦΗ, αλλά αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πως έχουν δυστοκία σε ορισμένα ματς και έτυχε να συμβεί αυτό σε ένα ματς που τους αρκούσε μόνο ένα γκολ.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τόμας με προβολή στο 52′.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (57’ Φορτούνης), Μασούρας, Νάτχο, Γκερέρο (57’ Ποντένσε), Σολδάνο (66’ Χασάν).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Ασίγκμπα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (80’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς (68’ Μπουλούλης), Ασούμπρε (59’ Ρόμανιτς), Τομάς, Επστάιν, Καραμάνος.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας