5:24 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

(Photo) Πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων. Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

(Photo) Πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων. Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων.   Στο πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Διδύμων φιλοξενήθηκαν πλήθος σχετικών δράσεων, όπως ομιλίες ειδικών, διαγωνισμοί, κ.λπ.


Η εν λόγω συνάντηση οργανώνεται από τον –υπό σύσταση– «Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων» και τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ η ιδέα ανήκει στις δίδυμες Τρικαλινές αδελφές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες έκαναν την πρόταση στο δήμο, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει.

Oι δίδυμες αδελφές Φάλια, εξήγησαν  ότι αυτή η σκέψη ήταν παμπάλαια: «από παιδί με απασχολούσε, το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους», εξήγησε η Κατερίνα Φάλια. Και επεσήμανε ότι είναι η ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».   Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες δίδυμα αδέλφια κάθε ηλικίας που μάλιστα είχαν ντυθεί και με τα ίδια ρούχα για να τονίζεται η ομοιότητα. Το μεσημέρι διοργανώθηκε μάλιστα και Διαγωνισμός μεγαλύτερης ομοιότητας διδύμων, αλλά και μικρότερης ομοιότητας διδύμων.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας