7:21 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία επιχειρηματία στο Χαΐδάρι: Συμβόλαιο θανάτου με εκτελεστές από το εξωτερικό

Δολοφονία επιχειρηματία στο Χαΐδάρι: Συμβόλαιο θανάτου με εκτελεστές από το εξωτερικό

Επαγγελματίες εκτελεστές από το εξωτερικό φέρεται να προσέλαβαν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία, που πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο του στο Χαϊδάρι, προκειμένου να τον βγάλουν από την μέση.

Αυτή η πληροφορία, σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδαε, έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας, σχεδόν ένα 24ωρο έπειτα από την μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία, και πλέον εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας το θύμα θεωρούνταν ένας στόχος δύσκολος, καθώς είχε πάντα μαζί του ένοπλη συνοδεία και μάλιστα από Αστυνομικούς εν ενεργεία, τους οποίους είχε μισθώσει εξ επί τούτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο περιστατικό δήλωσαν ότι βρέθηκαν εκεί τυχαία και πλέον ερευνώνται από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ, όσον αφορά στην ενδεχόμενη έμμισθη σχέση που μπορεί να είχαν με το θύμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 49χρονος επιχειρηματίας φέρεται να διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις, τόσο με τον Βασίλη Στεφανάκο που έπεσε νεκρός έπειτα από μαφιόζικη ενέδρα στα γραφεία της επιχείρησης του στο Χαϊδάρι τον Ιανουάριο του 2018, όσο και με τον μυστηριώδη πρώην Αστυνομικό και συγκεκριμένα ΕΚΑΜιτη Σ.Π., ο οποίος επίσης είχε δολοφονηθεί, στην περιοχή της Παλλήνης, έξω από ταβέρνα το Μάιο του 2018. Ωστόσο η δολοφονία του Σ.Π. ήταν αυτή που συντάραξε τον Μάλαμα, καθώς φαίνεται πως οι φιλικές σχέσεις που είχε με τον πρώην ΕΚΑΜιτη ήταν πιο στενές και ίσως να είχαν και «επιχειρηματική» χροιά.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου που έφερε το όνομά του και έπαιρνε μέτρα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι δύο αστυνομικοί που συνόδευαν το θύμα. Δόθηκε ποσό άνω των 100.000 ευρώ στους εκτελεστές για τη δολοφονία. Χειρουργικές και μελετημένες οι κινήσεις των δραστών. Οι δράστες της δολοφονίας είχαν μαζί τους ομάδα υποστήριξης με ενόπλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το θύμα φέρεται να αναζήτησε προστασία μέσω των γνωριμιών που είχε στην Αστυνομία, είτε με εν ενεργεία αστυνομικούς ή ακόμα και με αποστράτους και μάλιστα Αξιωματικούς, προκειμένου να βρει τους ανθρώπους που θα του εξασφάλιζαν την ζωή.

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται επίσης να πίστευε πως κάπου στην Αθήνα είχε υπογραφεί με αίμα ένα «συμβόλαιο θανάτου» που έφερε το όνομα του και αργά η γρήγορα αυτό το «συμβόλαιο» θα εκτελούνταν.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας