21:31 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τράπεζα Πειραιώς: Τι συμβαίνει με τις προμήθειες;

Τράπεζα Πειραιώς: Τι συμβαίνει με τις προμήθειες;

Όσοι πελάτες της Πειραιώς διατηρούν στα κινητά του το aplication της winbank την εφαρμογή δηλαδή της Τράπεζας Πειραιώς, θα δούνε αν μπούνε στους λογαριασμούς τους, ότι ο νέος χρόνος ξεκίνησε με την Πειραιώς να τους ”ξαλαφρώνει” με προμήθεια ή προμήθειες, χωρίς να λέει περί τίνος πρόκειται. Θα δούνε μια τραβηχτηκή και ένα ποσό να λείπει,έτσι για το καλό του χρόνου…

Του ζητάει βέβαια να πάρουν τηλέφωνο να ενημερωθούν ή να στείλουν email και τα λοιπά ωραία γνωστά που κάνει τελευταία η Πειραιώς, που αρχίζει να χρεώνει προμήθειες σε ότι περπατάει, πετάει ή κολυμπάει.
Και μόλις πρόσφατα υπόσχονταν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα πάψουν να χρεώνουν προμήθειες και άλλα παρόμοια, που συνιστούν και μια μικρή κλοπή.

Κρίμα, καθώς είναι ένα ακόμα δείγμα ότι μπαίνουν στο 2020 με λογική σαράφη και κυρίως με αντιτραπεζικές πρακτικές που διώχνουν τους πελάτες τους. Και βέβαια μην πούνε ότι το ποσό της προμήθειας είναι μικρό και δεν πειράζει. Η πράξη έχει σημασία και ισούται με μια μικρή κλοπή ενώ περιέχει και μεγάλη κοροιδία.
Εννοείται ότι αυτός δεν είναι ανταγωνισμός,αλλά θυμίζει μάλλον παπατζήδες πέριξ της Ομόνοιας που ξαφρίζουν ανύποπτους επαρχιώτες…

Και ο ανταγωνισμός ανύπαρκτος βέβαια και η Επιτροπή Ανταγωνισμού μάλλον ανοίγει τα δώρα που της πήγε ο Άγιος Βασίλης!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας