8:26 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Π. Κουσουλος: Αντιπολίτευση του... τζάμπολ

Π. Κουσουλος: Αντιπολίτευση του... τζάμπολ

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρά το γεγονός ότι έχει μετά βίας συμπληρώσει επτά μήνες στη διακυβέρνηση της χώρας μπορείς -για παράδειγμα- να τον ψέξεις για τις επιδόσεις του στο μεταναστευτικό. Ή για την ρεαλιστική στροφή που κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών. Η έστω -ρε αδελφέ- στην αχρείαστη και εν πολλοίς προκλητική διάταξη την οποία ψήφισε η κυβέρνηση του δίνοντας ουσιαστικά το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες. Για θέματα ουσίας ναι, να τον ψέξεις.

Και εμείς είμασταν και είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε. Γιατί ρόλος του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εκάστοτε εξουσία. Αλλά να κάνεις αντιπολίτευση απλά για την αντιπολίτευση γράφοντας κάθε είδους πα@@ριες, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας σου σε εκπροσωπεί σε επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ είναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Με τι ‘εντυπωσιάστηκε’ λοιπόν η αντιπολίτευση και τα φιλικά προσκείμενα Μέσα από αυτό το ταξίδι; Από το γεγονός ότι Κυριάκος και Μαρέβα πήγαν να δουν αγώνα μπάσκετ των Washington Wizards εναντίον των Boston Celtics. Και να σου τα σενάρια συνομωσίας για το ποιος ή ποιοι έβαλαν στο χέρι τον Κυριάκο εξασφαλίζοντας του τα πανάκριβα εισιτήρια!

Οι ντουντούκες της αντί-διαπλοκής ξεφάντωσαν για λίγη ώρα καθώς όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τελικά το πρωθυπουργικό ζεύγος ήταν καλεσμένο του ομογενή ιδιοκτήτη των Wizards! Για τόσο μεγάλο σκάνδαλο μιλάμε! Ανάλογο με την BMW που μετέφερε παλαιότερα τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, ή (και) τα πούρα του Τσίπρα μέσα στο Μαξίμου. Πλέον έχουμε και την αντιπολίτευση του τζάμπολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μητσοτάκης αναχωρεί την Κυριακή για τις ΗΠΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ: Η ατζέντα Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας